Kungen av Volange

Fina fina jasper slutar då aldrig att förvåna.. 
Så otroligt rolig att rida och helt sjukt snäll! Han är verkligen one of a kind ❤️
Han har dessutom charmat ungefär hela ridskolan, och jag kommer få slåss för att få "behålla" honom...

Dagens lektion gick väldigt bra. Han var inte riktigt lika het som han varit senaste två dagarna (efter att han vilat fyra dagar), men det var ganska bra för då kunde jag istället komma åt honom med skänkeln utan att han bara tog den framåt. Han blev lite sur en gång och hoppade framåt, men lite oavsett vilken reaktion jag får så är det viktigaste ATT jag får en reaktion. På slutet kändes han rätt trött, men ändå kämpar han på allt vad han kan! 
Ellen och jag har lyckats flörta till oss att rida ytterligare en gång, fast bara varannan vecka till att börja med. Känner jag oss två rätt så kommer det bli varje vecka ändå! Man får helt enkelt välja vad man vill lägga sina pengar på. Om jag cyklar till stallet istället för att ta bilen har jag tjänat in 2-3 lektioner i månaden. Man får tänka smart helt enkelt. 
Idag fick Joppis dessutom avancera hela vägen till min prestige D1! Förra veckan - Lindor och finträns. Idag - finpannband och prestige! Vilken jäkla klassresa han gör. Nästa vecka får han väl träna på att gå med boots eller något 😉

Han är verkligen fantastisk, min fina Joppson! Han bjuder konstant på en så härlig ridkänsla och jag vill helst inte hoppa av. Jag kommer nog som sagt få slåss för honom, men det får det vara värt. Jag har dock en plan.. Ska fundera lite till och se om jag kan få igenom det..! 

Ikväll har pellen varit här och ätit tacos #everydayisatacoday . Nu måste jag hoppa i säng, imorgon är det uppstigning kvart i sex för att åka till Kersö och jobba. Så.. So long! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0