Ner som en pannkaka och upp som en sol..

.. Eller iaf som växlande molnighet! 
Senaste två dagarna har jasper verkligen inte känts bra. Jag har inte riktigt heller vetat hur jag ska lösa problemet. 
Idag hade jag och Annie en liten diskussion när vi mockade om hur man definierade ett lyckat ridpass, eller att bara vara nöjd med småsaker. Därefter gick jag in till dagens lektion med en helt annan inställning. 
Jag fick väldigt bra hjälp med hur jag ska reda ut problemen, eller snarare problemet. För det som mycket sitter i är att han lägger sig mot min vänsterskänkel och skjuter in vänster bog. I det läget vill jag parera upp honom på ytter tygel i ett försök att få honom jämn i handen. Dock måste jag ju först ta itu med vänsterskänkeln.. 
När jag fått igenom den så blev det betydligt bättre! Kan inte säga att jag hade en BRA känsla, men den var BÄTTRE! 

Innan lunch red jag ett pass på Wappe också. Jag red ju honom en del i somras när han stod hos sin matte på färingsö, men nu har Han ju börjat jobba hos oss. Dock har han lagt i sexans växel, så fokus idag var att han skulle lugna sig lite och bli lite lösgjord. Eftersom han har varit lite het så har det blivit svårt för eleverna att få loss honom och komma åt med skänkeln, och så även för mig. Men mot slutet blev det bättre. 

Efter jobbet åkte jag till Kersö där raggan skulle hoppas. Vi byggde upp en studs och hon hoppade superbra. Dock blev hon lite het och taggad emellanåt, men det är ju ändå kontrollerbart. 

Imorgon väntar en lugn dag. Ska städa lite en annars är det inte så mycket planerat. På kvällen ska jag äta middag med superkollegan och på söndag döma märkestagning. Dessutom ska jag på söndag åka till wallstanäs och rida min kompis tessans häst Sul! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0