Hoppfredag

Alltså jasper, det finns verkligen ingen som är så bra som han! Min absolut finaste kompis ❤️
Idag vankades det alltså hoppträning på kvällen. Jag hade från början tänkt hoppa Elton, men ändå funderat lite på att kanske ta jasper ändå. Men så när pellen inte skulle hoppa Collin så fick hon ta Elton så bestämde jag mig för jasper. Nervös innan var ju bara förnamnet, men ändå riktigt taggad. 

Vi värmde upp över en liten serie på två markbommar och två lite upphöjda bommar. Jasper skötte sig bra så jag kunde slappna av ganska direkt. De upphöjda bommarna höjdes upp lite mer och han fortsatte vara snäll. 
Vi fortsatte sen med att hoppa en serie på långsidan med bom - mini hinder - bom - litet hinder - bom - oxer. Jasper hoppade allt riktigt bra men busade lite efter sista oxern. Verkligen inga stora saker, bara små glädjefnatt. 
Oxern höjdes upp mer och mer för varje gång och tillslut låg den på en meter! Jasper seglade över och det kändes inre ens högt! På Elton kändes allt över 70 cm högt, trots att han är stor. Men jasper hoppade allt så mjukt så det märktes knappt att det blev högre.
Vi avslutade sen med att hoppa en mer några gånger och när jag vågade släppa fram honom så hoppade han riktigt bra. 

Det var verkligen riktigt roligt att hoppa igen. Och att han skötte sig så bra som han gjorde! 
Jag tror ju verkligen att lite hoppning är nyttigt för alla. Jag tror och hoppad att det här ska stärka vår tillit tillvarandra i dressyren också. Jag känner att jag kan lita på honom och han känner att han får ha lite roligt ibland också. 

Bästa bästa häst, så glad över honom❤️





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0