Tisdagstrim

Jasper fick på sig nya skor idag och så red vi lektion när alla hästar kommit in för lunch. 
Jasper har känts lite trött i kroppen sista veckan, men idag var det bättre. Även om det fortfarande är lite som att han går med träningsvärk och det i sin tur gör att han blir lite matt, så är det på ett sätt bra. Han får då chansen att träna sig på att inte ta ut sig till fullo hela tiden. Han är ju en sån som tar elefantkliv från skritt till trav. Han sätter under sig så mycket i skrittövergångarna att han nästan kräks, osv. Han måste ju lära sig att spara lite på kroppen. Han kommer lära sig, han är så iskall i huvudet så det kommer liksom inte vara några problem. 
Han blev iaf ganska fin efter uppvärmning och lite arbete med skritt-trav övergångar. Vi kunde faktiskt tillomed göra ett par galoppfattningar så han bara föll in i galopp. Annars brukar han elefantkliva in i galoppen också, men ju säkrare han blir på saken desto bättre fattningar kan vi göra. 
Faktum är att vi tillomed kunde göra skänkelvikningar idag som inte ens kändes svåra!! Där har poletten verkligen bara trillat ner! 

Jag var lite kluven om jag skulle rida klubbtävlingen på söndag eller ej. Men efter några (som vanligt) kloka ord från coachen så blir det nog så att jag rider ändå. Vi behöver träna på det där, han och jag tillsammans. Så nu har jag bestämt mig för att oavsett det blir ett bra eller dåligt resultat så ska det motivera mig att träna ännu mera! 

I övrigt är veckan rätt proppad. Imorgon rider vi lektion igen as usual och på kvällen ska jag till Kersö och rida raggan. Torsdag är det worki worki som vanligt med lektioner hela kvällen och på fredag ska jag vara med och hoppträna med jasper på kvällen. Det var därför vi red lektion idag istället, så att vi kan hoppträna på fredag. 
Lördag har jag hela dagen fullproppad och på eftermiddagen ska det ordnad bana inför klubbtävlingen. Och på söndag är det som sagt klubbtävling och sen ska jag vara med och rida på en domarutbildning som förbundet håller hos oss. Så det är full rulle, men jag gillar det. 




Kommentarer
Postat av: Sanne

Tihi den bilden har jag tagit 😝

2016-02-17 @ 16:00:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0