Veckoupdate

Yes Box, den här veckans update är på ingång! 
Jag har jobbat som vanligt hela veckan. Allt har flutit på bra och veckan har verkligen sprungit iväg. I onsdags red jag lektion på jasper. Han kändes lite trött, men det blev ändå helt okej tillslut. Inte toppen, men okej. 
Idag red vi lektion igen, men oturligt nog hade han haft sönder sin ena baksko... Han skulle ha fått nya skor i onsdags, men hovis var sjuk så det blir nästa vecka istället. Han sliter extremt mycket på högerskorna, så att han ändå kunnat gå sju veckor nu är helt otroligt. Jag kunde rida ändå, men det märktes att han kände av den där bakhoven lite grann. Han var liksom lite ovillig framåt. Men när jag fick hjälp med hur jag skulle göra så blev det mycket bättre. Han klev på framåt och vi kunde göra bra skritt-trav-övergångar. Så ja, det blev iaf bättre från början till slut, och det är ju det viktigaste. 
Jag har ju ridit ett par söndagar nu, men nu på söndag får han lite vila eftersom han har gått rätt mycket den här veckan. Och dessutom med tanke på skon så behövs det. Så nu är det nästan en vecka tills jag ska rida igen - närmre bestämt inte fören på onsdag. Vet inte när jag red honom så här lite senast, vi har ju ändå ridit 3-4 gånger i veckan under en ganska lång tid nu. Och den här veckan blev det ju bara två gånger. 
Jaja, jag ska nog överleva! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0