14,5 timmar senare

13,5 timme har jag jobbat idag. Och så en timmes lunch på det, så 14,5 timme på jobbet är ju ändå rätt bra jobbat! 
Vi hade ju förväntat oss lätt kaos idag i och med kylan, vilket det också blev. Men prick 12.30 var vi färdiga med stallet, alla hästar hade fått vara ute och vi hade tillomed hunnit ringa och beställa lunch från pizzerian. Tack och lov hade vi ett gäng grymma kids på plats, annars hade vi nog fortfarande hållt på med morgonmockningen vvid det här laget. 
 
Jag är trots det inte så trött. En burk celsius och sjukt duktiga elever gjorde susen idag. SIsta gänget var riktigt dutkiga. Tror att en inplanerad tävling för deras del gjorde susen för deras fokus och koncentration ;)
 
Nu ska jag dock sova ändå. Imorgon blir de jobb från kvart i sex. Börjar egentligen halv sju, men ska till Raggan på eftermiddagen så behöver åka 45 minuter tidigare än när jag egentligen slutar för att slippa de värsta köerna. Sen får vi se om jag kan rida lektion också. Min lille häst ska gå en annan lektion samtidigt som vår lektion är, och innan lunch har jag privatlektion med en elev. Så ja, vi får väl se helt enkelt. Sen på kvällen kommer Pellen så ska vi käka middag och kolla på På Spåret! 
 
Finaste lille stålmusen, aka SIlverhingsten <3 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0