Hoppning!

Idag mina vänner har jag gjort något jag aldrig trodde att jag skulle göra. Framförallt trodde jag aldrig att jag själva skulle komma med förslaget... Men jag har HOPPAT PÅ JASPER!! Vi har fått höra att han är duktig på att hoppa, men kan bli lite busig om han inte fått göra det på länge. Och sen han kom till oss i augusti har han bara löshoppats ett par gånger. Jag gillar ju att hoppa - när jag känner mig trygg med hästen. Med Både raggan och Elton är det så kul att hoppa, men jasper har jag inte riktigt litat på att han ska vara snäll. 
Faktum är att han skötte sig verkligen exemplariskt! Löste problemen själv och hoppade lugnt och metodiskt hela tiden.  Eller okej, hoppade och hoppade.. Det högsta hindret (om man ens får kalla det hinder?) låg på 45 cm! :P Men det var alldeles lagom för oss idag, och jag är så glad över att vi tog tjuren vid hornen och faktiskt hoppade! 

På kvällen efter mina lektioner så red jag ju lektion på Wappe istället för mamma, och det gick bra. Han blev lite arg i början, men det gjorde också att jag fick igenom någonting för sen höll han sig lugn resten av lektionen. 

Imorgon är det äntligen fredag! Vi rider ju lektion på fredagar men får väl se om vi hinner med det imorgon. 
Dagens högsta hinder ✌🏼️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0