När allt flyter!

Vilket flow jag har just nu! Får verkligen ta vara på varje dag för jag vet ju precis hur fort det kan vända. Ridningen går toppen, jag har kommit igång med träningen och allt känns allmänt bara rätt bra. 
Idag red jag lektion på jasper som vanligt. Fina kompis, vilken skillnad det är på honom sedan Micke fixade för en vecka sen! Han är framåt, mjuk och arbetsvillig. Sen att det kommer motstånd och protester ibland, men sånt får man ju räkna med. Han klassas ju ändå som ung och grön fortfarande. Vi red igenom Lb:2 idag eftersom det är det vi ska rida på söndag om vi deltar. Det är ju ett nytt program fr.o.m. i år, men det gick över förväntan. Vi missade fattningen till vänster, men är jag bara tydlig och noggrann så gör han ju rätt. Överlag så kändes han verkligen bra idag! 

Hem efter jobbet, prommis med kentucky och sen tillbaka till stallet igen och rida lektion istället för mamma. Fick rida Wappe som väntat, och det gick faktiskt ganska bra. Nog bästa gången hittills tror jag (sedan han flyttade till oss iaf). Grejen idag var att han var jämn hela tiden. Han eldade aldrig upp sig sådär hysteriskt som han kan göra ibland. Stundtals sprang han ifrån mig, men då kunde jag ta en halvhalt som han faktiskt accepterade. 

Stannade på gymet på vägen hen och körde av ett pass. Skönt att få det gjort också ;) 
Nu ska jag hoppa ner i sängen. Imorgon börjar jag inte fören typ 10, men det blir tidig uppstigning ändå för att hinna ett pass på gymet o h en prommis med Kennie. Sen jobbar jag ju till 20 och därefter rider jag lektion istället för mamma. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0