En vecka kvar

Så plötsligt slog klockan över till måndag och det är precis en vecka kvar av årets semester! Eller okej, vi börjar ju jobba på tisdag, men egentligen måndag så det får räknas så. Den här semestern har verkligen gått så otroligt långsamt, samtidigt som den har susat iväg! Sjukt egentligen, men det känns som att jag varit ledig i en evighet. Påminn mig om detta när jag sitter om en vecka och klagar över att semestern redan är slut..
Även om det såklart är skönt att vara ledig och kunna göra sånt man inte kan när man jobbar, så ska det faktiskt bli skönt att köra igång igen. Främst eftersom jag har två nya kollegor. Självklart kommer jag sakna att jobba med min bästa Pellson, men man får ju göra det bästa av situationen och nu ser jag fram emot att börja jobba med de här två tjejerna! Drt ska ju också bli skönt att komma in i lite riktiga rutiner, även om jag har gått upp halv sex typ varje morgon under hela semestern.

Jasper får fortsätta jobba på. Vi har haft mycket hjälp av Annie sista dagarna, vilket verkligen har behövts. Jag har även sista dagarna gått på långprommis med jasper och Kennie tillsammans. Det går helt klart över förväntan! Jasper kan ju verkligen vara överallt och ingenstans när man är i skogen. Han är ju alltid snäll, men otroligt störd av insekterna och har noll koll på sig själv och allt runt omkring. Men när Kennie är med är det som att han fattar att man måste vara lite rädd om henne! Också så skönt att ha hästarna lite närmre igen så det inte nädvändigtvis är ett heldagsprojekt att åka till stallet.

Nu ikväll har jag hängt på klipporna i hby strand med pellen, Carro, Pernilla och Erica. Så himla mysigt!
Imorgon blir det jogging för jasper och så tar vi nog en prommis på förmiddagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0