10.0, ridning på ängen och hagmockning

Jajamen, så har mitt dygn sett ut sedan igår eftermiddag. Jag gick nämligen tillbaka till stallet på kvällen för att vara med när sista gruppen hade hurry scurry. Jag och Vetra var ett himla bra team faktiskt. Vetra var snabb, jag var dock inte så snabb efter norsk fylla. Gjorde en riktig 10.0 när jag föll handlöst framlänges, för att sedan resa mig upp igen och falla handlöst baklänges..! Äsch, det är inte så noga! 
Mitt lag vann iaf, och det är det viktigaste! 

Idag köttade vi på i stallet hela förmiddagen. Efter lunch red vi ett kort pass nere på ängen i det fina vädret. Blir lika imponerad varje gång över hur snäll min häst är. En stor äng och Collin vefann sig säkert 100 m bort och han skrittar snällt omkring där. Han håller sig i skinnet även i övriga gångarter, så ni ska inte tro att vi bara messkrittar ;) 

Efter att vi ridit gav vi oss ut och mockade valackernas hage. Det är inte gjort sedan i höstas och vi började igår. Jag hade två grymma hjälpredor i Clara och Ludde! Ludde gick säkert 20 vändor med fulla kärror för att tömma..! Grymma var dom iaf, och två timmar efter att jag egentligen slutat så var vi helt färdiga! Sjukt svettiga, skitiga och äckliga - men hagen är klar iaf! Därefter blev det en liten incident med en sko som skulle dras av, så tre timmar efter ordinarie sluttid kom jag från jobbet. Så kan drt bli ibland ;) 

Jag tänkte ta en liten nap och sen ska jag tillbaka till stallet för att gå ner och beta med jasper. Han går ju lektion ikväll och de betar ju en del då, men tänkte han skulle få lite extra så blir han glad :) 
Grymma Clara och Ludde ville hemskt gärna vara med på bild här, så varsågoda 😄


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0