Hoppning, dressyr och promenader

Jaspers ben mår fortfarande inte helt bra. Svullnaden vill inte gå ner, men det går iaf åt rätt håll. Han hade rejs i ridhuset häromdagen, men dagen efter ville han inte ens trava på lina.. Jaja, det får ta den tid det tar. Har sakta men säkert insett att det nog inte blir några tävlingar i påsk för vår del. Även om han skulle hinna bli fräsch tills dess så är tiden för träning alldeles för knapp. Dessutom åker coachen bort nästa vecka så då blir det ju inte heller någon träning, och sen är det bara en vecka kvar. Menar verkligen inte att jag inte unnar henne lire semester! Men jag tror ni förstår min poäng ;) 
Någon lektion idag blev det inte heller. Hästarna går så mycket nu när vi har haft tre hästar borta ur verksamheten, så då känns det så taskigt att jag ska ta upp en häst bara för att. Dock hade en grupp teori men det visste jag inte då. Dessutom behövde jag gå direkt när jag slutade vid tre idag, annars brukar jag jobba till fyra om vi rider. Men går jag tre och vi rider så hinner vi inte gör klart stallet, så då kändes det bättre att göra klart där. 

Både igår och idag har jag varit på Kersö och ridit fina raggan. Igår stod hoppning på schemat och då följde min snälla mamma med ut. Vi hoppade en liten serie med kryss - bom - kryss - bom - kryss. Raggan kändes jättefin och hoppade superbra. 
Idag var det dressyr för Raggans del och det gick också bra. Jag har alltid graman på henne när jag rider dressyr för hennes absolut bästa tricks är att trycka upp nacken och släppa bakbenen. Med gramanen är det så mycket lättare att hålla henne rund. Men idag körde jag lite Yolo och plockade bort den. Maria säger ofta att det brukar vara lättare om man tar av den efter att man ridit en stund, men jag har inte vågat :P Men det gick bra! Det var ju såklart lite svårare men det gick ändå bra. 

Åkte förbi Volange på vägen hem och promenerade ett varv till med jasper. Det blir ju väldigt många timmar i boxen om han kommer in vid 17 och står där till halv 8 nästa morgon. Så vi tog en liten promenad, ryktade och lindade på nattstrumporna. 


Finns ingen som är så göllig som han ❤️

Kommentarer
Postat av: isasriddagbok.blogg.se

Är bilden tagen i Vällingby? Bra tävlingsplats tycker jag! :)

2016-03-02 @ 22:38:26
URL: http://isasriddagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0