Skogstur

Den här dagen har, precis som veckans alla andra dagar, gått i ett. Jag var på jobbet strax efter nio imorse och sen dess har vi kört på. Vi gjorde klart stallet med hjälp av massa chips (älskar påsklov och älskar att vi har världens grymmaste kids som hjälper oss i stallet) och sen red jag och pellen ut en sväng på jasper och Collin. De skötte sig superbra och vi travade en liten bit. Jasper kändes väldigt avspänd för att vara första gången vi rider ut i år! Det enda problemet är att både jasper och Collin vill gå först när vi är ute, men det löser vi genom att rida brevid varandra. Vet att jag inte ska promota att rida i bredd, men när båda hästarna får spader av att gå bakom och det helt enkelt funkar bättre i bredd, ja då får vi ju göra så! 
Usek bjöd på pannkakslunch och sen hade kidsen äggjakt, vilket innebar att vi också fick sjuka mängder godis :P 
Hade lektioner hela kvällen och eftersom sista gänget inte red så passade jag på att ge jasper en ordentlig rykt innan jag kvällsfodrade. 

Imorgon blir det early bird på jobbet. Jag är ju egentligen ledig hela dagen, men dealade ju till mig att jag hjälper dem i stallet och Annie hjälper mig med jasper! Sen rider jag ju då jasper med annies hjälp vid 8 och därefter åker jag till Kersö. Helge ska gå int 1B på eftermiddagen så det blir en relativt sen kväll ändå. Ännu roligare är att de har starttid 21.23 på Strömsholm på lördag (=vi har två timmar hem efter det).. Själv startar jag kl 09.00 i Uppsala på söndag! Äsch vila kan man göra i graven :D




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0