Måndagsjobb

Och så har vi kickstartat den här veckan på samma vis som vanligt - jobb 7.30-21.30. Men som jag sagt förr så klagar jag inte över det, jag jobbar hellre en riktigt lång dag än fem halvlånga! 
Alla mina grupper fick rida ut i det fina vädret idag. Jag slutar faktiskt aldrig att fascineras av hur snälla ponnyer vi har! Första två grupperna sprang jag med, de travar bara så då är det ju inga problem. 
Med tredje gänget red jag Jasper och han älskar verkligen att få chefa över gruppen! Dessutom var han verkligen så himla fin att rida idag! Mjuk som smör i hela kroppen och reglerbar i gångarterna. Fantastiska häst, jag tror att mina val för framtiden plötsligt blev ganska enkla! 
Sista två grupperna red jag också med och det gick superbra. Ena gruppen galopperade ute för första gången och det var ingen som ens var i närheten att åka i backen. 

Imorgon rider vi ju lektion som vanligt, men vi har pratat om att byta hästar med varandra. Dock vet jag inte om jag är så sugen på det efter Jaspers kick-as-uteritt idag :P vi får väl se! 

Gulliga theo fick följa med ut på sista turen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0