15/4 2010

Idag skulle vi ha tränat för annie och hon skulle även rida Dandy innan mig.
Så vid fyra skulle han vara framskrittad och klar. Jag började gå med honom 5 över halv för att han skulle få skritta länge. Vid 10 över 4 kom anette in och sa att annie "kommer när hon kommer".
Så jag fick helt enkelt börja själv. Och eftersom jag inte vågar rida på galningen (han var väääldigt pigg när jag gick med honom) när jag är helt ensam (efter det att han skickade av mig) så blev et helt enkelt 50 minuters ridning i skritt eftersom annie aldrig kom. Men det var väl nyttigt det med, om än lite trist. Framförallt tyckte Dandy att det var urtrist ;)
Men vi tränade på att rida raka linjer i skritt innanför spåret, mucho svårt må jag säga! Det blir otroligt vingligt, men tränar vi lite mer så kan vi nog skritta rakt snart :) Tränade också på att vara väldigt punktlig, alltså var det skänkelvikning mellan två punkter så var det det. Väldigt nyttigt eftersom jag är ganska så slarvig när jag rider, vi brukar hamna där vi hamnar helt enkelt :P

Totalt fick Dandy skritta i nästan en och en halv timme, något som inte riktigt uppskattades av honom, men det är smällar man får ta ibalnd ;) Lite trist att annie inte kunde rida på honom, men så blir det ibland!
Men hon skulle iaf ta honom imorgon och sen ska jag träna både lördag och söndag :)


fina lilla bus :)<3


Kommentarer
Postat av: Karin

Ingen kritik, men varför köper man en ponny som man inte vågar rida ut på eller rida själv i ridhuset? Märkte ni inte av detta vid provridningen?

2010-04-16 @ 18:07:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0