3/4 2010

Dandy fick en väldigt välförtjänt vilodag idag.
Skulle ha skrittat ut med Jennifer och Torino, men eftersom Dandy var lite öm i ryggen (förhoppningsvis träningsvärk eftersom han gått ganska hårt i helgen) så gick jag med honom istället. Dock kunde vi ju då inte gå lika lågnt eftersom jag inte vill gå med honom på ängen. Men vi gick ändå bort till träningsstället vid motionsspåret, sen vände vi och gick tillbaka och klättrade lite.

Jag jobbade sen på kvällen och kände igenom ryggen på honom när jag tog in honom från hagen. Då var han inte alls lika öm längre!
Imorgon ska annie hjälpa mig att tömköra Prinsen :) Sen får vi se vad jag ska göra meed honom resten av veckan. På fredag kommer veterinären och tittar på honom. Det är mest bara för att vara på den säkra sidan, och hittar han något som behöver behandlas så är ju det bara bra eftersom det nog antagligen inte har hunnit bli något stort av det ännu :) Har vi tur så behöver han inte göra något alls, men jag har ställt in mig på att det är någon behandling som gäller för då blir man inte lika chockad om det väl är så :)


Dandy där han trivs som bäst - i centrum!


Kommentarer
Postat av: Amanda

Hej! Kan inte du skriva ett inlägg om hur du förbereder dig inför en tävling, både du och hästen? :)

2010-05-04 @ 12:48:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0