Helgmode..

Intar helgläge nu efter dagens nationella prov i Svenska B! Jag tycker faktiskt provet var svårt.. Vi har ju fått träna på föregående års prov, och de var betydligt enklare än årets. Men nu är det bara den muntliga delen kvar innan mitt livs tråkigaste kurs (näst efter historia B..) är över!
Eftersom min lärare tyckte att vi skulle få lite kompledigt för att vi hade prov hela dagen idag så är morgondagens svenska inställd, och eftersom svenska är min enda lektion på fredagar så är jag ledig! Naajs! :D
Dock ska jag nog ägna dagen åt att plugga.. Har en inlämning i psykologi som ska in imorgon, talet till nationella i svenska ska skrivas och jag har sjuttioelva historiauppgifter att göra... Men sen blir det rätt lugnt ett tag!

Ska ta en liten powerwalk nu innan jag åker ut till stallet. Roynes ben hade varit nästan helt bra imorse, så det känns jätteskönt!


Kommentarer
Postat av: Veronica

du som komer från ponny upp till stor häst har inte du några tips om hur man lär sig att sitta ned på stor häst när man kommit från ponny :P

Tycker det är väldigt skumpigt och känns som om man bara fladdrar runt där uppe på ryggen :P



Btw så är royne väldigt vacker och ni ser väldigt harmoniska ut tillsammans! :)

2011-11-17 @ 18:12:43
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0