Lyckan varar inte länge..

.. jag blev av med körkortet på väg till stallet..!
Nej jag skoja bara!!

Royne fick ju träffa veterinären idag, och den här gången var det Chris Johnston (?). Jag fick börja med att bara springa med Royne rakt fram, och redan då konstaterade han hälta på vänster bak. Sen böjdes han i alla ben och hälta kunde även konstateras i båda frambenen, framförallt höger fram. Även ryggen var katastrof.
Chris ville inte behandla Royne alls, utan att vi istället skulle komma in till kliniken för att göra en ordentlig undersökning och även röntga. Så vi ska boka en tid så snart som möjligt, helst igår!

Jag ska helt enkelt inte ha häst, allt jag sätter mig på går ju bara sönder?! Först Dandy, sen Frida och nu Royne.
Nu ska vi bara se till att få honom fräsch igen. Känns verkligen jättetrist, vore ju trevligt om jag kunde ha lite flyt någon gång i hästväg..!


Kommentarer
Postat av: matilda

Fy vad tråkigt. Jag är också otursdrabbad, har fått lämna tillbaks 2 senaste hästarna pga av skador... Vet hur det känns :( hoppas det blir bra fort som attan!

2012-05-24 @ 10:50:53
Postat av: Anonym

Jag hoppas att ni hittas vad som felas och att det går att göra något åt! Röntgade ni rygg, och hela benen när ni köpte honom?



Men om man har flera hästar på raken som är skadedrabbade så måste man nog även se över sitt träningsupplägg, vad man har för tränare, hur man står uppstallad etc.

2012-05-24 @ 18:07:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0