Soffläge

Såja, fredag igen. Fattar inte vart dagarna tar vägen? Jag har dock en arbetsdag kvar innan jag tar helg, fast jag var ju ledig i onsdags så jag ska inte klaga. 
Den här veckan har nybörjargrupperna haft sina första ridningar vilket har gått väldigt bra. Sjävklart fick jag alla mönsterelever (a). 

Idag har jag varit så jäkla trött, både i kroppen och skallen. Så jag har intagit soffläge och tänker inte göra något annat än att kolla på tv ikväll! 
Lägenhetsägare!

Okej nu har det hunnit gå över en vecka sedan jag skrev senast.. Börjar bli standard! 
Iaf så har det hänt en hel del sedan dess. Förra lördagen hade vi ju personalmiddag med stallet. Supertrevligt middag som slutade med en liten utgång. På söndagen var jag i Åkersberga med familjen för att fira min kusin som fyllde 18 och avslutade med tacos hos Carro på kvällen. 
Jobbade sen måndag och tisdag, ledig i onsdags så då passade jag på att gå till läkaren, fixa med banken och ha möte med alla deltagare i mitt och carros projekt. Jobbade sen torsdag-lördag och idag har jag varit på lejondal och suttit som skrivare på deras nationella tävlingar. Fick skriva åt Gustav svalling vilket var riktigt roligt. 

Det största dock som har hänt är att jag har blivit med lägenhet! Har alltså köpt min första, alldeles egna, lägenhet, belägen i Hässelby strand! Inflyttning är dock först i februari, men ändå! Känns otroligt roligt men samtidigt lite overkligt..! 

Senaste veckan har jag också varit helt galet trött, så jag har faktiskt redan bäddat ner mig i sängen och tänkte sätta igång nån bra serie innan John blund kommer. Imorgon är det jobb igen som vanligt. Godmorgon lördag

Den här veckan har sprungit iväg, och vi har haft det supersoft på jobbet. Chris är så jäkla snabb, så jag och erkan hinner göra ungefär lika mycket som honom TILLSAMMANS! Hehe.. 

Igår kväll var vi hos Hannah och Annelie på ponnytruppsmiddag. För tre eller fyra år sedan skulle vi ha middag med vår dåvarande ponnytrupp hos Hannah och Annelie, men samma dag bröt ollie benet så det blev aldrig något. Så nu kände de att det var dags! En av oss som fortfarande rider ponny.. :p Det var iaf supertrevligt! Åskan dånade utanför och blixtarna lös upp då och då, hur mysigt som helst! 

Idag ska jag och Carro jobba lite med vårt projekt och ikväll ska vi ut och äta middag med personalen i Bromma. Imorgon ska jag på 18års kalajs och på tisdag är det middag med klubben! Hehe det går bra nu :P 

Nej, nu ska jag lägga på ett kol så jag blir klar med allt idag! 


Dubbel regnbåge igår! Asballt!

Allt i sin ordning

Back in business, på riktigt! 
I fredags fick vi hem alla hästar och idag satte vi igång verksamheten igen. Hade två lektioner på skrittur ut i skogen idag, supermysigt när solen skiner. 

I helgen har jag ridit ut på fina Missan och hon har kört full fart framåt! Jag red ju henne förra måndagen och så vilade hon hela veckan tror jag. När jag hade ridit i måndags så klippte jag hennes jätteluddiga öron, så när hon hade gasen i botten i helgen skojade vi och sa att det måste bero på att hon numera HÖR vad man vill ;) 
I lördags när vi red så galopperade vi hela slingan tillbaka. Inför uppförsbackarna la Missan i värsta växeln, och trots att jag bromsade så sa Carro (som red bakom) att hon nog aldrig ridit så fort i hela sitt liv..! Virvelvinden var i farten! 

Imorgon jobbar jag 6.30-15.15. Därefter ska jag åka och kolla på en lägenhet! 

PRECIOUSFina tjejen ❤️

Inte riktigt enligt planen..

Strax innan tolv idag var vi redo att åka iväg till sommarbetet för att fånga in ponnyerna. Jag, erkan, Christoffer och Carro skulle åka dit i förväg och fånga gänget i skogshagen, så skulle Anders med bussen vara där 13.00.. Trodde vi ja! Annie propsade på att Lollo skulle kolla så att han inte var sen, var på svaret blir att det var ju nästa vecka?! Lite lätt missförstånd och desto mer kalabalik hos oss. Vad fan gör vi? 
Annie och Lollo fick åka med varsin trailer och Erica skjutsade mig och Carro till lejondal där vi hämtade annelies buss. Det värsta med vår lilla tur var att vi inte fick upp tanklocket.. Ringer i lätt panik till Annelie som kommer med det kloka förslaget att vrida nyckeln åt rätt håll.. Jaja man kan inte vara bra på allt! 
Ut till betet kom vi, med rally Harry bakom ratten. Två ponnysar fick vi med oss hem. 
Därefter lämnade vi bussen på lejondal och trailade hem tre hästar till. 
Men på fredag får vi hem resten iaf! Lite strul i logistiken men allt löser sig, det gör det alltid! 
Sista semesterdagen

Så har årets sista semesterdag nått sitt slut. Imorgon börjar allvaret och på onsdag tar vi hem alla hästarna. 
Det ska ändå bli kul att börja jobba igen, gillar ju mitt jobb! 

Var iaf hos läkaren imorse, knatade runt i vby en stund innan jag hämtade upp Carro så åkte vi ut till hogsta. Tog en pw på 7 km upp till stallet sen (dock en ordentlig omväg eftersom det annars bara är två km..) och så red jag, Carro och Erica ut på Missan, lillen och gabbe. Stundtals hade Madame Mistrea eld under tassarna, och stundtals var det kola..! Men när det var eld hade de andra det lite jobbigt att hänga på :p 

Promenerade hem sen när vi fixat klart allt med hästarna och nu ska jag ta en dusch och sen hoppa i säng. Börjar jag nu så har jag inte gått och lagt mig före tolv ändå..! 
Imorgon tänkte jag ut och springa på morgonen. Börjar inte jobba fören 9 så det är gott om tid innan! 


Vi började dock lite redan idag med att sätta upp några namnskyltar.. Hehe..! 

På landet

Har varit på landet hela dagen eftersom vi har firat min kusin som har fyllt år. Kennie lever loppan och har lekt med en leksaksgris HELA dagen och nu har hon rejsat gärnet i sjön! 
Själv har jag åkt vattenskidor och blivit ihjälbiten av myggen. 


Hittade lite bilder..

.. på min vackra svarta häst! 
Bilderna är från när vi var i Storvik och tävlade våren 2012 tror jag.
 
Visst är han ganska snygg ändå?! 

RSS 2.0