Nu tar jag helg!

Såja, arbetsdag nummer sex den här veckan är avklarad. Den var förvisso inte så jobbig utan bestod till största del av lektioner. Fem lektioner hade jag under dagen, med tio elever i varje grupp i snitt. Och ja, jag kunde namnen på alla. Skulle jag behöva säga en sak jag är bra på så är det nog att komma ihåg namn! 
Men nu väntar en dags helg innan det är jobb igen på måndag. 

För övrigt så rullar det på. Har spenderat kvällen med att städa lägenheten wiho.. 
Imorgon ska jag uträtta lite ärenden på förmiddagen, och på eftermiddagen kommer Elise ut till hogsta för att knäppa lite bilder på min fina fina QD. Elise är väldigt duktig på att fotografera, så det var ett självklart val för mig att fråga henne. Så jag åker ut till stallet lite tidigare och badar QD så att han inte ser ut som en vildhäst :) 

Hittade förresten massa bilder på honom i min kamera tidigare ikväll. Ska ta med kameran till mamma och pappa imorgon så att jag kan beskära och redigera bilderna lite. Sålänge får ni ett litet smakprov. 
Den här bilden är tagen sommaren 2013 ❤️

Torsdag

Så gick den här dagen också. 
Red lektion på dansken efter jobbet och det började verkligen inte bra.. Jag red så himla dåligt och han passade då på att verkligen ta bettet. Har verkligen inget annat än mig själv att skylla på i det läget. 
Vi jobbade med tempoväxlingar spm dagens övning, och då skulle det verkligen vara tydliga skillnader. Dansken rör sig trevligt men blir gärna lite slätstruken. Men efter det jobbet blev det bättre och på slutet kändes det helt okej ändå, iaf betydligt bättre än i början! 

Åkte till hogsta sen och pussade på min stjärnhäst. Han får gå i en hage nu med gräs och där de får vara ute hela dagen (annars är de bara ute halvdag). Han ser ut som en vildhäst med manen åt alla håll och lera överallt varje dag när jag kommer. Så jag får kämpa på med mitt ryktande, men det är det värt alla gånger ❤️
Fortast vinner

Dagarna rullar på, så som de alltid har gjort ;) 
Igår var Chris borta och jag blev själv en stund i stallet. Visste inte hur länge jag skulle vara själv så jag öste på och gjorde klart stallet i racertempo, vilket resulterade i alldeles för onda axlar och nacke idag.. Jaja, vila kan man göra i graven. 
Hade lektioner hela eftermiddagen och det gick bra. 

Idag har jag jobbat 7-16.30 och hunnit med alla sånna saker som gör att mina axlar säger upp sig.. Sopa stallplan och mockat i några av hagarna är uppskattat av de flesta, utom just min kropp.. Jaja, jag ska inte klaga. Hade jag inre gillat mitt jobb så hade jag ju sökt något annat?! 
Red ut efter jobbet med gruppen (hela fyra stycken var vi!) på dansken. Var riktigt opepp innan, men när vi väl var ute så hade vi himla kul. När Collin och dansken fick ta täten så gick det lugnt till, innan var det mer bock och bus än framåt. 
Dansken är ju dock inte lika storgalopperad som Collin, så han fick jobba hårt för att hänga på. Ibland blev han lite väl taggad och roade sig med att lägga in ett par byten med bakbenen. Försökte få honom att förstå att det skulle gå lättare i svängarna om vi höll oss i en galopp istället för korsgalopp.. Men danskeman lysande inte på det örat.. ;) 

Åkte till hogsta efter ridningen och pussade och borstade på min prins ❤️ Nu räknar vi ner dagarna.. Kan inte riktigt förstå att det snart bara är en vecka kvar.. :(

Imorgon är det jobb, rida lektion och sen ut till hogsta igen. Tävlingsdag

Blev hämtad 7.05 imorse så åkte jag med Annelie ut till färentuna där Hedda och sessan tävlade. De skötte sig bra och skrapade ihop 66% och en andraplacering i Lc:1. Känner att det börjat bli dags för rosettprovision för coachen om det ska fortsätta gå såhär bra! Fyra rosetter på fem starter! 
Vi åkte sen vidare till Djursholm och kom alldeles lagom till när Julia och Ellen skulle rida. Alla red bra, men tyvärr inga placerade denna gång. 

Klart det tär lite på en att spendera en dag på tävling när man vet att det är väldigt väldigt långt bort tills man själv kan vara med. Har ju liksom inte ens något att rida på.. Snart åker både Q och M och då har jag liksom ingenting kvar. Allt är ju relativt såklart - vi har 50 hästar i stallet. Och ändå har jag inte hittat någon jag klickar med.. Klart det känns, men vad ska man göra? Den som väntar på något gott.. 
Nej, ska sluta vara ledarn och bitter och ta mig ner till Hässelby strand för en liten prommis. 

2.4 mil..

.. Har jag inte sprungit idag, men jag har gått! Vaknade av mig själv innan kl 6 så tog med mig Kennie ut på vår långa runda. 
Åkte upp till stallet sen och hade lektion för Hedda och sessan och hängde kvar där alldeles för länge sen. 
Åkte till QD på eftermiddagen och pussade massor på honom. En ordentlig rykt och massa gräs fick han också. Fina fina ❤️❤️

Skulle gå en sväng med Kennie nu på kvällen också. Slutade med att vi tog den långa rundan igen. Så totalt tog vi oss runt 2,4 mil idag. 

Imorgon blir jag hämtad 7.05 för att åka till färentuna där Hedda ska tävla med sessan. Efter hennes start åker vi vidare till Djursan för att heja på våra ryttare som tävlar i lektionsmästerskapet. 
Rödtott

Man hade kunnat tro att M var ett rödhårigt sto idag.. 
Började redan när vi kom in i ridhuset efter en skrittur ute. Jag är alltid på henne lite redan från början, och redan då blev hon lite sur mot skänkeln. Värmde henne lite i trav och när Milano gick ut skulle hon minsann följa med.. Gjorde en riktig tvärvändning mot ytterdörren.
När gabbe sedan gick ut så fick fröken spunk.. Ville inte alls vara med längre. Så jag fick fokusera på att få henne att följa med i trav och lättridning. Tillslut blev det bättre, men långt ifrån bra. 

Var och pussade på min fina fina QD på kvällen. Fina lilla hästen.. Finns inga ord för hur det känns ❤️Åt det bättre hållet

Igår hade jag oc fröken tjurskalle en mindre bra lektion.. Vi stod mest still och hon tänkte varken skritta eller trava. Jag hade ont i huvudet och var på dåligt humör redan innan, och det blev ju inte bättre av Madames humör.. 

Tänkte först inte rida idag. Hade verkligen ingen lust, men Annie övertalade mig och alldeles för sent började jag borsta av en alldeles för smutsig häst. Pizzaslicesporrarna på och hejdundrans vad det gick. Hon blev nästan lite för på. Men jag klagar inte, hellre det än som igår! Dock kan man tyvärr inte få både en sån bjudning och lösgjordhet ännu, men bjudningen är ju steg ett. Gjorde ett byte åt varje håll och när jag red ordentligt så blev de rena. I traven öste hon på som aldrig förr, så det var ju en trevlig känsla. 

Imorgon är det jobb hela dagen och på kvällen ska jag till min fina HK och pussa massvis på honom ❤️ 

När livet kommer emellan

Ibland känns livet så fruktansvärt orättvist.. 
Min absolut finaste lilla kompis har ont, och kommer aldrig bli smärtfri igen. 
Jag är så otroligt ledsen över att det har blivit så. Han förtjänar inte det. Finns ingen med så mycket arbetsvilja, en sån som bara går och går tills han stupar. 
Världens bästa... 
Själv är jag lite lätt ur fas kan man väl säga. Tänker inte så mycket utan gör bara istället. Livet går lite på autopilot så att säga. 

Igår var jag glad över att jag hade lilla M i alla fall. Men you know, inget varar för evigt.. 

Lugnare idag

Vädret, vänner.. Vad fan hände?? 
Om någon missat det så har regnet vräkt ner hela dagen. 
Jobbade med MT-barnen under förmiddagen och alla red bra idag! Det är verkligen roligt att få se deras utveckling. 
Tog in Missan och resten av familjen (dvs gabbe och Maya) efter lunch, och stackars lilla M var helt dyngsur då hon fått gå ut utan täcke på morgonen. Hov fick några jackor på sig och så var det bara att invänta att hon skulle torka. Tänkte hinna rida innan det var lektion i stora, men det gjorde jag såklart inte. Men då hann jag iaf rykta ordentligt innan istället. 

Tillslut var jag iaf redo och kunde skritta ut en sväng innan jag gick in i ridhuset. Det var full fart i ridhuset och vi var hela fem stycken som red. 
Missan kändes helt okej, blev lite seg någon gång men då tog jag ett spö som jag höll i några varv och sen trummade hon på igen. I galoppen klarade vi oss med enbart någon liten ninja-spark, men annars kändes det rätt okej där med. 
Det känns iaf överlag ganska bra, framförallt känns hon glad och villig. Skulle vilja att hon spände av ett snäpp till, men det blir nästa steg. 
Imorgon ska jag rida henne på min teori med Storhästgruppen. Tänkte visa sånna saker som de jobbar med varje vecka, och visa skillnaden mellan rätt och fel. På tisdag ska eventuellt Annie hjälpa mig lite med henne om vi hinner! 

Ikväll väntar Ellens studentskiva med mina coola chompisar från wild west. Hehe blir säkert superkul! Temat är alltså wild west och jag har både kirrat cowboy-sporrar och hatt! Trött som ett as är jag dock, men laddar upp med celsius så blir allt top notch! 
Man ska inte kratta hö i motvind..

Var på Hogsta imorse och skulle prova att jogga QD lite inför besöket hos farbror doktorn på måndag. Jag sitter upp vid utebanan som vanligt och tänkte skritta en sväng ute först. Han har förvisso vilat i 3-4 veckor med endast promenader, men han är ju lugnet själv till 99%. Idag kom dock den sista procenten fram.. Den som inte innehåller ordet lugn.. QD försökte leka "kast med liten Karro" och drog iväg i ett par bocksprång såfort jag kommit upp. Kung som jag är så satt jag ju såklart kvar, hehe. Dock hoppade jag av fortare än kvickt när han väl stannat, gick in i stallet och bytte ut sadeln mot longergjorden. Tur var väl det, för när jag tog honom på lina så ägnade han säkert 10 minuter åt att studsa och hoppa. 
 
Åkte vidare till Vällingby och skulle rida Missan. Träffade Annie på parkeringen och berättade om min spännande morgon med QD, varpå vi kontaterar att det är ju iaf skönt att lilla M är så lugn och trygg!
Gjorde iordning krumeluran och skrittade ner på utebanan då det var upptaget i ridhusen. Fröken fräken kändes helt okej från början, trots att hon vilat ett par dagar. men så plötsligt kommer världens ninja-kick! Alltså ninja-kick DELUXE! haha var väldigt nära sanden kan jag säga.. Tur man har jobbat lite på balansen! Men efter den lilla incidenten så kändes hon ganska fin. Reglerbar i traven och bytte rent åt båda hållen. Så roligt att rida den hästen nu. I och med att jag har ändrat rätt mycket i min ridning så är det stor skillnad på henne också. Sist jag red henne (alltså lite mer regelbundet än någon gång då och då) så ville hon inte alls gå fram och jag blev hållandes i tygeln. Nu rider jag på mer känsla än tidigare och hästarna är nöjdare när jag sitter med handen framme jämfört med i magen ;) 
Hon ska få springa imorgon också, så hoppas jag på en lite lugnare inledning då! 
 
fina fina <3

Danish

Den där Grape vill man nog inte anställa, det skulle inte jag vilja iaf.. Igår hade jag sönder hökärran (hur fan jag ens lyckades med det?! Men det klart, är man för stark för sitt eget bästa så är man..), och idag välte jag ut en hel kärra bajs för att Chris hade lagt en boxmatta ivägen..! Inte lätt när det är svårt! 

I övrigt så rullar allt på. Igår red jag fröken M ett pass i ridhuset och det gick ganska bra. Har ju värmt upp henne på galoppbanan tidigare dagar, men igår var det så sjukt lerigt så vi fick nöja oss med skritt där. Dock har jag en galen träningsvärk idag, men det är det värt! Märks att jag inte träningsrider på samma sätt just nu.. 
Hängde med min fina kompis HK igår kväll också. Han är arg och understimulerad just nu, håller alla tummarna för att han snart får börja röra på sig igen så han slipper bli så arg. 

Idag har vi kämpat på i stallet och efter jobbet red jag dansken på min lektion. Det blev en väldigt blandad kompott. Hade ett par sporrar på mig och när han väl blev bra så kändes han väldigt bra. Men däremellan så var det verkligen inte bra. Han blir ostadig och då blir jag ostadig och rider fruktansvärt dåligt. Blir så himla irriterad på mig själv när jag inte kan hjälpa hästen. Han är ju fortfarande som en bebis att rida, och då måste jag ju kunna hjälpa och stötta honom - inte tvärt om. Jaja, tänk om det vore lätt att rida.. 

Imorgon är jag ledig, men vem har sagt att man ska ta det lugnt för det? Jag åker först med Lollo till Järfälla där hon ska tävla en msvb:4. Sen är det jobb med minitrupparna hela eftermiddagen. Men det är bara roligt!
Fredag är det jobb igen som gäller och på kvällen ska jag träffa min fina vän Johanna som jag inte träffat sen typ februari? Vi kör lite 3-4 månaders intervaller mellan våra middagar :p 
En måndag mitt i livet

Jag har placerat mig på en klippa vid Kanaanbadet och passar på att skriva några rader här. Har egentligen inte så mycket att säga, mer än att dagen har flutit på bra. Vi är ett bra team i stallet nu och allt rullar. Idag glömde vi dock bort att ta rast. Jag är ju ingen rast-hitler, och säger ingen till mig så har jag noll koll på tiden. 
Hade lektioner på em/kväll och alla skötte sig bra. 

Ska väl ta och pallra mig hem igen till lägenheten som behöver städas. Det blir bara ett så himla skönt break i allt att gå strandpromenaden till Kanaan. Skulle kunna sitta här i timmar, rensa tankarna och bara titta på vattnet..
Lera på lackskorna

Fick styra om dagens planer lite och åka till QD på morgonen. Han fick gå en liten prommis och pälsen blev blank. 
Åkte vidare till ridskolan där lilla M skulle få sig ett pass. Vi började, precis som igår, på galoppbanan i alla gångarter. När vi ändå har den möjligheten, och det är en häst som verkligen uppskattar det, why not? Till nästa gång ska jag dock överväga mitt val av stövlar.. Lackisarna var förvisso lätta att göra rent, men det känns inte bra i hjärtat när de blir skitiga :p 
Vi gick in i ridhuset sen och M kändes faktiskt fin. Något litet skutt och spark, men annars så skötte hon sig bra. Många små små tempoväxlingar i traven och försöka hitta ett bra flyt med lite större språng i galoppen. Nöjd över fröken som ändå försöker så mycket hon bara kan! 
Vi gjorde också ett rent byte åt varje håll! Höger till vänster har varit så himla svårt, men idag gick det galant. 

Imorgon är en ny dag och en ny vecka. Blir nog en himla bra vecka med jobb, rida, tävling, mt och som pricken över i studentskiva på söndag. 


Igår kväll gick jag en så himla mysig promenad, hela vägen från Hässelby strand till Nockeby. 

Tre fina hästar

Började den här lediga lördagen med att åka till QD. Han skulle ju få gå ett lätt joggingpass på utebanan, så jag gjorde iordning och skrittade ut en sväng först. 
I traven kändes han inte alls konstig, och det är ju där det har synts på longering. Mörjligtvis att han kunde kännas lite ojämn om jag minskade volten och släppte på ytter så att han var tvungen att balansera upp sig själv. Galoppen däremot var ingen hit.. Jag hade faktiskt gramanen på idag, eftersom jag visste att han inte var riden på nästan tre veckor. När jag kortade upp gramanen så att han fick ett ordentligt stöd av den så kom bara några småsparkar, men så fort jag längde ut den och han kunde länga ut sin form såvar han precis som innan vilan.. 
Jaja, vi tar en dag i taget och på måndag (tror jag det var..) så får han träffa farbror doktorn.. 
 
Åkte vidare till ridskolan där jag hade två hästar att pyssla med. Först ut blev Milano som skulle få springa lite på lina. Milano är Annies häst som är väldigt fin, men också väldigt känslig och nervig. Inte så att han blir hetsig, mer lite rädd och ängslig. Men får han bara lite mod, självförtroende och styrka så kommer han bli riktigt fin! 
 
Sist ut blev fina lilla Missan. Vi har haft en liten paus i vår realtion under en ganska lång tid. Ni som har hängt med här ett tag vet ju att jag red henne rätt mycket för cirkus ett år sedan, men nu har vi inte hängt ihop på ett tag. Sist jag red så stod hon mest still, så jag hade kanske inte jättehöga förhoppningar på dagens pass hehe ;) 
Vi inledde med några varv på galoppbanan i trav och galopp. Kalaskul sa Missan och körde snabbast vinner. Sen gick vi in i ridbanan och jobbade en kort stund. Det är så tungt där så hästarna orkar inte så länge. Missan kändes iaf fin, även om hon är lite oriden just nu eftersom hon tagit det lite lugnt. Men det var roligt, och gick verkligen bättre än vad jag hade väntat mig. 
 
Nu inväntar jag bara att min telefon ska ladda lite och sen ska jag ta mig ner till strandpromenaden och ta en pw där. Så himla mysigt att ha hela strandpromenaden 5 minuter hemifrån!
Imorgon har jag endast två missions - städa lägenheten och rida Missan. Skulle egentligen ha tagit QD imorgon, men jag tyckte Louise skulle känna lite på honom innan hon åkte med honom till vet. Eventuellt skulle jag och Annie ta Missan och Milano ihop så kunde ju jag också få lite hjälp. Men vi får se om vi lyckas tajma ihop något :) 
 
50% batteri får räcka - mot Hässelby strad! 
Romantisk promenad i solskenet med min dejt ;) 

Ett bra flow

Just nu flyter allt på så himla bra. Eller ja, det enda som kanske inte flyter helt 100 är väl QD som fortfarande vilar sig i form. Ska prova att jogga honom imorgon och se hur han känns. 

However, jag försöker att tänka bort honom och tar hans dagar som de kommer. 
I övrigt rullar allt verkligen på. Vi har ett bra flyt på jobbet, det känns riktigt kul att rida igen och idag var jag med i hoppgruppen utan att trilla av! Fick ju rida min älskade superstar Elton ❤️ Världens bästa häst, ingen är så bra som han! Riktigt roligt var det och jag och Ellen gjorde succé. 

Imorgon ska jag som sagt till stallet och pussa på QD. Springa tänkte jag hinna också. Hade verkligen tänkt göra det idag, men jag ringde ett samtal på väg hem från stallet och skulle bara stämma av en sak. Samtalet blev lite längre än planerat kan man säga hehe, så jag hann varken springa eller äta middag innan jag skulle tillbaka till stallet för hoppningen. Men det var det värt, glad över att det finns så bra människor! Springa kan man göra en annan gång. 
hopparN

Ett under att jag fortfarande lever! 
Dagens lektion bestod av hoppning på galoppbanan.. Askul egentligen, om man är mentalt förberedd! Hehe, det där med spontana grejer är inte riktigt min melodi :p 
Dansken fick vara dagens stjärna, och man kan ju inte riktigt påstå att han är någon stjärna på det där med hoppning. Kan erkänna att jag var lite lätt skakis när jag hoppade upp. 
 
Vi började med att trava och galoppera några varv runt allihopa (alla fyra..), och sen fick jag och Pellen vara först ut med självaste hoppningen. Det var med hjärtat i halsgropen, men vi överlevde alla språng trots att vi sprang more or less rakt igenom ett par gånger.. Tur att stenarna inte sitter fast på muren!
 
Dansken är ju otroligt snäll i alla lägen, och skulle nog aldrig få för sig att stanna. Sen att han som sagt inte är en stjärna är ju en annan femma, och det är det som sätter lite skräck i mig. Jag är inte rädd för att åka i backen, däremot att vi ska åka i backen tillsammans jag och hästen. 
 
Det var iaf väldigt roligt, även om jag fortfarande var lite skakis när jag hoppade av :P
Imorgon ska jag faktistk hoppa igen, men i hoppgruppen! Det är jag mentalt förberedd på, så det ska bli superkul! Har ju önskat att få rida Elton superstar såklart, så jag håller alla mina tummar för det! 
 
 

spontanshopping deluxe

Okej, den här dagen blev lite bättre än väntat när Annie kom med ett par stövlar hon skulle prova, men som var förstora för henne. Behöver jag ens säga att de satt som en smäck på mina ben och det kändes som att jag tjänade pengar när jag fick ett par lackade Könings Comtesse för 2500 spänn! De hade ju några år på nacken, men såg knappt använda ut. Lite trånga i foten måste jag erkänna att de var.. men vill man vara fin får man lida pin! 
 
På lektionen red jag fina Dansken, och i sjukt snygga stövlar kan man ju inte rida dåligt! Hehe.. Lektionen blev två timmar lång, eftersom Lollo bad oss rida under hennes teori för gruppen efter. Så första timmen ägnade vi åt mycket skritt och lite uppvärmning, för att under timme två visa olika gångarter och lite övningar. 
Det är iaf ett år sedan jag red Dansken. Red ju honom när han kom, men sedan dess har jag inte suttit på honom. Jag gillade ju honom redan då, och den känslan hade visst hållt i sig. Jättetrevlig häst som vill väldigt väl hela tiden, men som inte alltid riktigt förstår eller orkar. Roligt var det iaf och nu är jag sjukt peppad till att sätta snurr på min ridning! Synd då bara att lektionshästrna åker på bete om fem veckor..Bra timing :P
 
En mindre rolig sak var att min telefin bestämde sig för att ge upp hoppet om livet. Den var bara helt blå..Rejsade upp till Telenor i Vby efter ridningen för att få den fixad, men deras service var helt sjukt dålig så jag åkte därifrån med en fortfarande trasig telefon.. Lyckades iaf flörta till mig att få låna pappas gamla iphone så att jag iaf ar en tele! Jaja, life is a bitch.
 
Imorgon är det jobb as usual, och lektion på kvällen!
 
 

Tröttmössa

Lördag och söndag hängde jag hos min fina kompis QD. Vi promenerade och longerade lite. I lördags kväll var jag hos min farfar som fyllde 75 år. När jag blir 75 vill jag vara som honom! Fortfarande älska att gå till jobbet ett par dagar i veckan (ja, han jobbar fortfarande i butik), vara fysiskt aktiv genom löpning och skidåkning, resa några gånger om året och spendera mycket tid med mina barnbarn (som numera är mer eller mindre vuxna). Helt klart en av mina största förebilder ❤️

Söndagen började som sagt hos QD. Åkte upp till ridskolan sen och tog lilla yster på lina innan jag hade lektion för Hedda och sessan. 

Idag var första dagen med en anställd mindre, men det flöt på bra. Vi var klara med hela stallet innan frukostrasten. Dock misslyckades tidsoptimisten rejält när det var krattning av baksidan. Hade krattat klart allt till 13 då det var lunch. Bara det lilla problemet att jag hade 15 stora högar med hö att slänga. Det tog lite längre tid än väntat, så 13.30 kunde jag gå på lunch och 14.00 måste vi börja ta in hästarna för att de ska hinna äta innan första lektionen. 

För övrigt är jag helt sjukt trött just nu. Igår somnade jag 18.30 och vaknade vid 06 imorse. Hann drömma helt sjukt mycket, bl.a om vår gamla kamrat pyret, ringorm, städning och allt däremellan. 
I natt kommer jag väl drömma om min ridning inför hösten? Typ det enda jag funderat på idag.. :p eftersom jag ska jobba onsdagkvällar så kan jag ju inte rida lektion då, och torsdagar blir så sent när lektionen är 20-21.. Vill ju rida för Annie eller Lollo och då är det ju de enda alternativen.. Och annars måste jag ju säga upp båda mina lektioner och det vill jag ju inte.. Beslutsångest dubbeldeluxe! 
Tävlingsdag

Så var dagen för min och QDs planerade LA debut över, och inte fan har vi debuterat LA. QD fortsätter vila sig i form och jag fick hänga hela dagen lång i sekket. Eller inte riktigt, jag smet iväg en stund för att longera Ester och rida ut i skogen på gabbe med Stella och Missan. Så himla roligt och mysigt! Alltid roligt när man får sällis av Stella! och bortsett från att gabbe gjorde en riktig tvärnit från galopp (han fick syn på en människa i skogen..) så skötte hästarna sig riktigt bra. Vid sista uppförsbacken lättade jag bara på tygeln och lät gabbe bestämma farten. Alltså den känslan när man bara släpper på, ni vet när det går så fort så det känns som att tiden bara står stilla. Haha det är tur att gabbe och missan är så snälla, annars hade man ju aldrig kunnat göra så! 

Åkte till QD på kvällen, men kom dit så sent  så vi tog bara en promenad och en lång gräspaus. Hade som plan att åka ut på förmiddagen, eftersom Annie hade ordnat så att tävlingsryttarna skulle komma och byta av mig med kontrollräkningen. Men ingen kom, och jag har ingen lust eller ork att tjata på dem. Så det blev ingen tropp till hogsta på fm, vilket då alltså innebar att min stjärna inte riktigt kunde få den motion han egentligen hade behövt. 

I övrigt så flöt tävlingsdagen på bra. Mamsen slog till med en sistaplacering i Lb:2, vilket såklart var jätteroligt. Egentligen får man ju bara fira med skumpa om man vinner, men för henne var det ju en vinst så skumpa skulle det bli. Dock missade jag det eftersom jag åkte till stallet.. 
Min lilla elev Hedda med sessan var också och tävlade fast i bogesund, och de slog till med en vinst i Lc på 66%. Superroligt!! 

Gosisarna gabbe och Missan. 
Stella och Missan
Och så gräspaus med min superstar

RSS 2.0