Och så kom Royal!

vid halv 4 imorse anlände ÄNTLIGEN min fina lilla (stora) Royal från Skåne! Om jag har väntat på honom..!
Resan hade gått bra och hästarna hade stått väldigt snällt. R fick låna en box på v-by över natten så vi slapp lasta om och åka ut till Hogsta då. Supergulligt!

Så jag gick och la mig vid halv 5 imorse, och två timmar senare ringde klockan igen eftersom vi skulle hämta R och köra honom till Hogsta vid 8. Lastningen gick bra, även fast Royis var på tok för stor för trailern.. Haha han slog nästan huvudet i taket! Så vi ska faktiskt sälja våran trailer nu eftersom vi inte har någon nytta av den om han ändå inte kan åka i den. En såhär kort bit går det ju bra, men när man ska börja åka ut på tävlingar så är det ju oftast lite längre ;)

Väl framme frågade Clara när det var dags för fölning.. Får väl erkänna att han är liiite rund, men hästarna i vårt stall står ju på konstant bantning så magen ska nog försvinna tids nog! Han har även fått ett alldeles fantastiskt smeknamn - Royne! Mycket läckert!
Eftersom det var tävlingar på Hogsta hela dagen så vågade jag faktiskt inte släppa honom i hagen idag, så vi har promenerat nere på hoppbanan större delen av dagen. Imorgon ska han dock få komma ut i paddock.
Imorgon ska jag även rida lite på honom. Emma tyckte absolut jag skulle rida, men jag var tveksam eftersom det är tävlingar på anläggningen och ja.. känns lite jobbigt att rida första gången då haha. Men hon lyckades övertala mig, så imorgon ska vi jogga lite lätt! Ni anar inte hur mycket jag har längtat efter att få börja rida igen!

Det blev iaf en heldag i stallet. R har fått promenera en halvtimme i taget, fyra gånger under dagen. Och eftersom Emma skulle tävla tre hästar så blev Grape knopparN. Men det visade sig vara turknoppar iaf!
Morgondagen blir nog också en heldag - tävlingar då också ju! Och så ska jag ju rida på MIN häst (a)

Välkommen hem Royne!
Extremt charmig bild, men här är han iaf! :D


Kommentarer
Postat av: Anouck

Han är äntligen hemma.

GRATTIS !

2011-09-04 @ 02:11:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0