Man börjar ju undra..

Ibland undrar jag vad det egentligen är för allvarligt fel på mig?! Imorse vaknade jag strax innan 6 och var superpigg.. Så det var ju bara hoppa upp ur sängen och åka till stallet!
Åkte hemifrån vid 7, eftersom jag och Frida hade planerat en promenad med pållarna på morgonen.
Sagt och gjort, vid halv 9 gav vi oss ut runt Ensta med Royne och Laban. Labis skulle longeras idag, men han fick en lång framskritting innan. Själva longeringen gick bra, han var inte alls sådär spänd som han varit tidigare gånger jag tagit honom på lina. 
 
Ryktade och mockade åt båda hästarna, och passade även på att städa lite bland alla mina saker när jag ändå hade tid. Ska åka tillbaka till stallet senare i eftermiddag och gå ett varv till runt Ensta med Roynis. Han ska ju skritta så mycket som möjligt, men jag tycker allt att han får nöja sig med två timmar om dagen ;) Han går ju i hage också, så han rör ju på sig ordentligt ändå. 
 
Eftersom jag är ledig idag tänkte jag vara lite duktigare än den dagen förra vecka då jag var ledig (spenderade hela dagen i soffan och kollade på greys anatomy..) och göra lite nödvändiga saker, såsom städa rummet, tvätta ridkläder osv. Inte så roligt, men nödvändigt det också! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0