Ett par dagar senare

Tiden rusar verkligen iväg. Trots att jag verkligen försöker skapa mig lite mer "hemmatid" så känns det som att jag verkligen aldrig är hemma. Det är liksom också en av anledningarna till att jag faktiskt inte har någon egen häst - att jag vill ha mer tid hemma. Men som sagt, det blir inte så mycket av den varan, så egentligen skulle jag ju lika görna kunna ha häst ändå ;)
 
Hur som, Jasper har gått som en klocka hela den här veckan. I fredags bytte jag sadel på honom och red med min egna sadel istället. Jag red ju med den förut, men så började han ju bli så tråck och då bytte vi till hans vanliga. Det blev ju inte bättre med den, men så var ju Micke här och i samma veva fick han en ny sadel eftersom hans gamla åkte fram något. Och sedan dess har han gått som ett spjut. Men jag gillar ju min egna sadel och det vore ju himla bekvämt om han kunde gå med den. Både hans vanliga och min är Prestige, men olika modeller. 
Jag provade hur som helt att rida med min prestige då i fredags, men redan från början kändes han lite spändare än vad han har gjort med hans egna prestige. Det släppte dock efter ett tag och han blev bra. Stundtals riktigt riktigt bra, men ibland slog nog trötthet och lite spänning över och han tappade lite. Men överlag var det bra! 
 
Igår hade vi taco-kväll i stallet med alla ryttare som tävlar lektionshäst och - ponny hos oss. Det blev en trevlig kväll, men jag skämdes lite när vi handlade 72 tortilla, 32 tomater, 3 kg ost och 8 gurkor..! :P
 
Idag fick Jasper jogga lite i ridhuset. Han mår så mycket bättre av att röra på sig lite varje dag, annars stelnar han till deluxe. Jag bytte tillbaka till hans egna sadel igen och det var mycket bättre än med min, så jag trot tyvärr att det blir den jag får rida med. Men jag ska inte klaga! Det är faktiskt en riktigt bra sadel med bra stöd, men man gillar ju alltid sin egna lite extra ;) Han var iaf riktigt duktig och joggade väldigt avslappnat trots att det var full fart i ridhuset! Min duktiga lilla kompis! Om det bara kan hålla sig så här så tror jag vi kommer kunna få det riktigt roligt tillsammans. Kanske redan till våren, men iaf till hösten! 
 
Jag har tränat flitigt på gymet också den här veckan. Tidiga morgnar eller sena kvällar har blivit lite av min grej där. Eftersom jag jobbar lite konstiga tider så blir det ju så. Imorgon tex så jobbar jag 7.30-21.30. Innan blir ju lite väl tidigt eftersom jag får Kennieleverans på morgonen också, så jag får helt enkelt åka dit efter jobbet. Tisdag börjar jag ju vid 10 så då hinner jag dit på morgonen, and so on. 
 
Nu ska jag ögna kvällen åt att städa lägenheten. Har fått skämmas över det alldeles för länge nu..! 
 
Bilden är från tidigt i höstas.. Då var han inte tjock..!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0