4/11 2009

Trots att jag ännu inte är helt frisk så red jag imorse.
Dandy känndes helt okej till höger men  till vänster hade vi samma problem som för ca 2 veckor sen - han vill inte ta det minsta stöd på ytter. Han var ju så ett tag men nu har jag inte kännt av det på länge utan tyckt att han tagit ganska bra stöd där. men idag var vi alltså tillbaka i "gamla" banor. så gamla som dom nu kan bli när man haft hästen i 1,5 månad ;)

Men vi insåg att både jag och sadeln hänger åt höger. Jag har alltid suttit mer eller mindre på högersidan. När jag började rida på stor häst blev det lite tydligare. Dandy skjuter dessutom över mig till höger och ist för att sätta mig till vänster så viker jag mig i vänstersidan för att "kompensera" det lite.
Sadeln ligger också till höger så den ska vi försöka kolla upp så snart som möjligt. Kan ju vara så att det endast beror på mig men är det något med sadeln så ska den genast fixas!

Allt det där med stödet i höger har ju förmodligen med den onda tanden att göra. Hur mycket vi än jobbar så kan det inte bli 100% bra förens den är borta. Och tandläkaren är tydligen inte den lättaste att få tag på...
"Med god ridning redan nu kommer det gå lättare när tanden är ute och han är fit for fight"
Så nu jäklar blir det sitsträning i vinter! Jag MÅSTE lära mig att sitta rakt!

Eftersom vi inte red så hårt idag så ska jag rida för annie imorgon igen. Dock tror jag att hon får rida för jag mår inte särskilt bra. Fast jag vill ju se så förhoppningsvis kan hon göra det på em :)



visst är han bra vacker min fina lilla Prins <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0