3/10 2009

Idag har jag ridit Dandy för Annie.
Torsdagens jobbiga skrittjobb gav iaf lite resultat för idag var han mycket lättare på hjälperna, även om det inte var superbra så var det ändå bättre.
I början jobbade vi med att få upp nacken lite på honom, så att han inte skulle dyka, och sedan ställa där uppe. I traven så jobbade vi mycket med tempoväxlingar och efter en stund blev han ganska bra! I vänster varv, som verkar vara det svåra både för honom och mig, så red jag honom utåtställd väldigt mycket för att få in bogen. har jag inte bogen med mig så flyter han ut all världens väg. Så nu blir det till att rida honom så ett tag för att sedan kunna ställa över till vänster. Och efterosm det är svårt för oss båda i det varvet så har ju jag svårt för att hjälpa honom.
I galoppen jobbade vi också med att få fram honom. Framåt och ta tillbaka, framåt och ta tillbaka. I galoppen måste jag verkligen våga lätta av innertygeln och använda mig mer av sätet och yttertygeln när jag ska ta tillbaka. Men galoppen blev ändå bra. Störst skillnad blev det i vänster när jag faktiskt vågade lätta av lite på innertygeln, galoppen blev så mycket bättre då.
I slutet kunde han faktiskt sänka sig ganska bra. Det går ju itne i början när han inte kommit igång ordentligt. Då är det bättre att rida honom lite högre i nacken så att han inte dyker och går för mycket på frambenen.
Skrittade ut en sväng sen med annie och Iffe och dandy va jättesnäll.
Jag har skrittat ut på honom några gånger själv nu. När jag skrittar fram är han "rädd" för allt som rör sig (eller skulle kunna röra sig :P), men när jag skrittar av honom ute är han supersnäll.

Imorgon ska jag rida för Annie igen och sen blir det en skrittur med Jennifer (?) på måndag :)



Plutten fick låna Joysans gamla schabrak och lindor <3
fast visst var han ganska fin i det :)


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag vill se film! :)

2009-10-03 @ 20:46:17
Postat av: Elin HS

jaag meeeed Grapie :D <33

2009-10-03 @ 20:57:31
URL: http://lyckopillerelin.blogg.se/
Postat av: Karro

Filmen kommer! :) jag ska bara orka ladda in den på datorn :P

2009-10-03 @ 21:16:30
Postat av: headshot

Jippiiiii :D:D <33

2009-10-03 @ 22:37:52
URL: http://lyckopillerelin.blogg.se/
Postat av: Maria

Riktigt fin ponny(?)!!!

2009-10-04 @ 15:34:17
URL: http://mariagp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0