20/8 2010

Idag skulle jag ju träna för Annie, så jag åkte upp till stallet direkt efter skolan. Gjorde iordning Dandy och när jag höll på och sadlade ringde Jennie och frågade om inte jag kunde vänta på Jennifer så kunde vi rida tillsammans  :) Så jag väntade in henne och sen skrittade vi ut.
Igår sa annie att hon tyckte jag skulle testa att rida i skor på Dandy. Jag rider ju alltid i mina stövlar, men med dom så kommer jag inte åt riktigt eftersom jag inte kan vrida om skänkeln som jag skulle behöva när han börjar bromsa. Så idag åkte skorna på istället.
Dock var Dandy gale seg när jag började skritta honom på ridbanan. Jobbade med att böja honom åt båda hållen och att han skulle fortsätta gå. Började trava och travade typ 2 varv (väldigt seeeegt) innan annie satt upp på hoonm för att försöka få igång honom. Men hon konstaterade att när inte ens hon kunde få igång honom då finns det lixom ingen mening med att jag ska sitta och sparka på honom! Vi tror att han är lite trött eftersom han fick jobba bättre än vanligt både onsdag och torsdag + att jag har ridit honom varje dag sen i söndags.
Så vi bestämde att jag skulle skritta ut istället. Skrittade hela rundan och Dandy var supersnäll.

När jag kom in i stalelt igen så ställde jag honom på gången igen eftersom jag hade gjort iordning honom där. Så fort jag hade satt fast honom och tatt av sadeln så ställer han sig och kissar på gången! Stackarn var JÄTTEkissnödig! Kanske därför han var så seg, men jag tror faktiskt också han var lite trött! Så nu ska han skrittas imorgon och antagligen vila helt på söndag eftersom vi ska iväg med 4 ponnyer på ponnyridning då!

Dessutom har han fått flytta tillbaka in i stora stallet igen! Han la sig ner och rullade på en gång när han kom in :P Han står ju i den delen nu som är avspärrad, så det är lugnt och skönt för honom där!


Kommentarer
Postat av: Jossan & Nessie - frågestund på hästbloggen

Mysig bild :)

2010-08-22 @ 19:59:25
URL: http://goodness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0