5/8 2010 träning för annie

Imorse var vi iväg och hämtade alla ponnyer på sommarbetet. Det gick bra och hästarna var runda och goa! Jacks mage såg ut som en tunna medan Thess hade mer en ölmage ;)

Sen åkte jag ut till Hogsta och fixade med Dandy. Han badades inför morgondagen och så packade vi.
Vid halv 6 kom annie och så tränade jag för henne! I början var han ett riktigt pain in the ass och jag red ungefär lika dåligt, så ja, det började inte på topp om man säger så. Fick inget flyt i traven och jag glömde hela tiden bort att jag hade två ben som skulle användas tillsammans med mina två händer (som jag däremot använde flitigt). Missar man i den kombinationen så åker Dandys tunga ut och han blir ännu segare! Men när jag väl kom ihåg att använda benen så blev det iaf lite bättre!
Jobbade honom lite i galopp sen, och att värma upp i galopp verkar vara melodin för honom! Han blir så himla mycket finare efter galoppen och mycket mer avspänd!
Så när jag hade galopperat lite så fortsatte vi i trav och tränade lite öppnor och slutor. öppnorna börjar bli riktigt fina nu, medan slutorna fortfarande knappt existerar ;) Han blir alldeles för rak och all böjning och ställning försvinner och vi förflyttar oss snarare i skänkelvikning! Men nu har JAG ju som sagt fått kläm på öppnorna, sen ska bara slutorna sitta som dom ska också!
Avslutade när han började kännas trött eftersom han ändå var ganska fin.

Imorgon åker vi som sagt till Gyttorp och tävlar. Datorn följer med (såklart ;))!
har ägnat kvällen åt att smörja alla grejerna, vilket inte tog så lång tid eftersom det bara var stövlarna kvar.. haha :D Så skönt nu när man fått in rutinen att smörja alla sakerna varje dag efter att man har ridit! Då är prylarna inte så smutsiga när det är dags för tävling!

Nu får ni ta och hålla tummarna för mig och min lilla stjärna till ponny! 14.37 har vi starttid! :D
Nu måste jag sova så jag orkar upp imorgn! Natti!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0