3/12 2010

Har inte skrivit på ett par dagar nu, men har helt enkelt inte haft tid! jag har prioriterat annat före bloggen och tiden har helt enkelt inte räckt till.

Dandy har promenerats ett par dagar nu och jag har varit i stallet på mornarna eftersom han ska gå på morgonen. Han har varit sjukt snäll, även om han har varit pigg och framåt. Imorse var han dock inte så pigg, eftersom vi gick ut ur stallet vid 6.30 ;) men han är morgontrött min lilla pluttis!

I onsdags red jag på min fina lilla Kim för sista gången.. </3
Jag har vetat under en tid att han antagligen skulle säljas, men visste inte när, var eller hur. Han var iaf väldigt pigg men riktigt fin stundtals! Skönt att få avsluta bra ändå! Och jag är nog glad att jag inte visste då att det var sista gången.

Igår red jag på underbart söta lilla MusBus igen! Red honom de två första gångerna efter sommaren typ, men annars har jag inte ridit honom sen i slutet på maj tror jag.
Det var iaf sjukt kul! Tycker han är så rolig den lilla ponnyn! Vi satte på en graman för att hjälpa honom lite eftersom han var så sjukt stark, så istället för att det ska bli en dragkamp så kan jag ta lite hjälp av gramanen!
Men på slutet kunde jag släppa rätt mycket på den och han var finfin! Han måste ju stärkas upp på nytt, men det är ett roligt jobb jag (förhoppningsvis) har framför mig nu när Klimpen försvinner!
jag gillar ju att ha små "projekt" vid sidan av min fina välutbildade Dandy. Dandy är ju en utmaning i sig, men ett litet projekt är ännu mer en utmaning!


har tagit massa bilder sista dagarna med min systemkamera, men minnet på datorn är för fullt så jag kan inte ladda ur den fören jag tömt datorn..
Så länge får ni en gammal bild på finaste lilla Dampet <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0