26/5 2010

Dandy skötte sig finfint idag när jag red!
Gick ut en sväng med honom först och sen in i paddocken och red. Han var väldigt lydig och framförallt hade han världen bjudning! Spände till några gånger och kom upp i en påtok för hög form, men nu när jag verkligen börjar hitta knapparna vet jag hur jag på bästa sätt snabbt ska kunna sänka honom igen. Det är ju väldigt viktigt för hans rygg att han går i en låg och rund form så att han får sträcka ut ryggen ordentligt.
Det är ju dock lite svårt att hitta några övningar eller så att göra nu när jag mest bara lallar runt för att han ska få röra på sig. Så jag tränar väl mest på att rida på raka linjer (vilket ifs inte är någon dålig övning) och fytusan vad svårt det är! framförallt är det svårt att rida en bit innanför spåret!

Men som sagt, han känndes väldigt fin och det där lite konstiga som var i lördags försvinner mer och mer för varje dag. Förhoppningsvis så var det bara lite tillfälligt att han kanske var lite trött eller så. Men John kommer iaf på fredag så vi är säkra på att det inte behövs göras något mer :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0