Svar;

Jag har inte haft möjlighet att kunna vara med när veterinären har varit på plats eftersom jag båda gångerna har haft prov i skolan just den dagen han kommit. Jag har heller inte pratat med honom utan det har mamma gjort. I fredags hann hon dock inte prata länge med honom eftersom han fick ett annat telefonsamtal. så ska jag vara helt ärlig så vet jag inte riktigt om han har någon teori...
Jag tror själv det beror på att han helt enkelt inte orkar längre. Han är 15 år och har länge tävlat på elitnivå. Och med tanke på hans exteriör så är det inte så konstigt att benen ger vika efter ett tag. jag är ifs alltid väldigt negativ när det kommer till sånt här, så att fråga mig är aldrig någon bra idé ;)
Men jag hoppas verkligen att det ska bli bättre och att han ska kunna sättas igång och ridas som vanligt igen om ett tag!




Jag komemr att ha Dandy i ett stall som heter Lennartsnäs som ligger i Kungsängen. Det är ett stort stall med många hagar, ridbana, ridhus, skrittmaskin och hur många olika ridvägar som helst. Det är väldigt svårt att hitta ett bra stall över sommaren om man vill ha möjlighet att träna också. För Dandys del är det viktigt att han inte går i en hage med allt för mycket gräs och om han blir frisk måste jag kunna träna.
Det här stället hittade vi genom konstakter, men de tidigare ställena vi har varit på med Joy under somrarna har vi hittat på annonser osv. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0