29/11 2010

Dandy fick sig ett litet träningspass i ridhuset idag också.
Han var faktiskt riktigt fin och bjöd bra utan att bli så jobbigt snabb i benen.
Värmde upp i galopp och jobbade sen med en del galopp-skritt-galopp-trav övergångar. Övergick sen till travarbetet och han gjore faktiskt kalasfina skolor! För första gången så bjöd han i slutorna! Även om slutorna inte är perfekt så är trots allt det viktigaste att han bjuder framåt!

Red i ca 30 minuter.

Nu när det är så kallt så är det viktigt att hästarna får skritta fram ordentligt! Dandy skrittar alltid minst 10 minuter när det är varmt, så när det blir såhär kallt så skrittar vi alltid minst 15 minuter, oftast 20.


Imorgon kommer John och kollar Dandy igen, så nu får ni hålla en tumme för att min lilla prins är frisk! Han har ju kännts ofräsch på höger fram, men jag tycker det har försvunnit mer och mer för varje dag och idag kännde jag knappt någonting! Så vi håller hoppet uppe!
Dock var han varm i frambenen när jag skulle åka från stallet nu på kvällen. Så jag lindade frambenen i hopp om att det ska försvinna till imorgon :)


Dandy fick inviga sin nya marinblåa outfit idag!
Schabrak: Shockemöhle
Lindor: Eskadron
Ländtäcke: vet inte märke, fick det med honom
Boots: Showmaster


Dessutom fick han inviga sitt nya pannband idag också! Eller ja, vi smyginvigde det i lördags när vi tog en prommenad ;)
Men visst var det fint?! :D


Kommentarer
Postat av: Louise

Är lindorna ponnystorlek eller storhäst? ponnylindorna är så svåra att hitta, så undrade bara om det funkar på dponny med storhäst storlek ;)

2010-12-03 @ 21:37:25
URL: http://ponnymaffia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0