23/4 2011

Åkte ut till stallet på min håltimme idag för att träna Dandy för Annie. Han var lite jobbig i början, inte seg men oalert. Så vi gjorde massa övergångar, och tillslut så blev han ganska fin. Skolorna till höger var bra, medan dom till vänster är svårare. Dom är inte dåliga, men fortfarande inte lika bra som till höger. Dampis tappar bjudning och jag har mycket svårare för vänsterksolorna.
Åkte direkt till skolan efter det, men det visade sig att dagens enda riktiga lektion var inställd.. Så då åkte jag tillbaka till stallet för att mocka och rykta Dampisen. Passade även på att städa mitt skåp lite eftersom det såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig efter att jag bara slängt ina lla grejer när vi kom hem i lördags kväll.

Nu på kvällen har jag varit i Vällingby stallet och ridit på lilla Silverhingsten! Jag kom ju fram till det i söndags att jag skulle vilja testa att rida Musse för Fia, men jag har inte sagt något till annie om det. Så det vr ju lite kul att jag fick rida på honom idag ändå! Det gick iaf väldigt bra, han har ju rätt lång startsträcka om man säger så... ;) Men så går det om man käkar flaggstång till frukost!
Traven blev väldigt bra och vi lyckades faktiskt göra några riktigt bra halter (sånt kan vi inte egentligen!). Galoppen struntade vi i. Det är så svårt att galoppera öht och att då dessutom göra det i grupp är ännu svårare. Han blir väldigt stark och galopperar väldigt fort med väldigt korta steg ;)

Imorgon ska Dampisen vila. Men eftersom vi har jobbmöte vid 17 så måste jag iaf fixa stalljobbet på förmiddagen. Så jag ska först till skolan och ha lektion 8.30-9.40, sen åker jag till stallet och fixar mockning och sånt, tillbaka till skolan till 12.40 och ha lektion till 13.55. Därefter åker jag tillbaka till stallet och prommenerar med Dandy. Sen ska jag ju alltså vara på vällingby vid 17. Vi får se om jag hinner, men jag hoppas det! Jag ska iaf rida lilla Silverhingsten kl 18 :)


Schabrak: Orange med blå kant och guld passpoal, Lyckås
Lindor: Orange köpta på Globen för 50 kr!
Boots: Svarta Showmaster
Ländtäcke: Tysklands-täcket, Rambo Newmarket


Kommentarer
Postat av: Jenny

När du inte lindar, vad har du för benskydd då? Eller du kanske alltid lindar?

2011-02-24 @ 14:47:43
URL: http://lilatiger.blogg.se/
Postat av: Jenny

Vad har du för benskydd om du inte lindar? Eller du kanske alltid lindar vid ridning?

2011-02-24 @ 14:48:34
URL: http://lilatiger.blogg.se/
Postat av: Anonym

får man skicka in idolbilder till dig? :)

2011-02-24 @ 18:49:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0