3/2 2011

Började som sagt denna dag med 1 timmes boxning på specialidrotten. Sjukt jobbigt var det!
Efter skolan åkte jag ut till stallet och red på Dandy. Han känndes helt okej idag, hade rätt bra egen bjudning, men jag känner av den lilla hältan på skarpa böjda spår i höger varv. Så ja, John kommer ju imorgon och så får vi se vad som behövs göras. Har en liten känsla av att han komemr behöva ta ryggen också. Den är inte alls lika öm som den var förut, men han ömmar litegrann när man trycker hårt på den. Men ja, det är väl lika bra att ta den också när han ändå är där ;)

Efter att jag ridit så gjorde jag iordning allt, ryktade Dampis och åkte sen upp till v-by stallet för att titta på clinicen. Det var ju ungefär samma upplägg som förra gången jag såg den (fast då såg jag ifs inte så mycket, eftersom jag skrittade fram Theo först och skrittade av Kim sen). Men Annie red på sin lilla Dw. Jag såg honom gå senast på höstlovet när vi red samtidigt i ridhuset en dag, sen dess har jag inte sett honom. Så det var väldigt roligt att se honom idag och se hur fin han har blivit! :)

 Den här bilden tog jag på Annie och DW för ganska precis ett år sen :)

När jag kom hem så körde jag mitt lilla träningspass också. stod 25 minuter på crosstrainern, styrketräning och sist stretching! Mitt nya liv har börjat på riktigt! :D

Imorgon kommer då som sagt John och kollar på lilla prinsen! Så nu hoppas jag alla håller en tumme för att det ska gå bra och att han inte behöver göra så mycket?! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0