13/1 2011

uppdateringen är värdelös!
Dessvärre kommer det att vara så tisdag, onsdag och torsdag, då det är tre riktiga monsterdagar!
Tisdagar kommer jag behöva ta stallet på morgonen eftersom jag jobbar i v-by stallet på kvällen. Onsdagar slutar jag vid 4, åker direkt till Dandy och därefter åker jag och rider lektion i v-by. Torsdagar kommer det också bli Dandy först och sen till v-by stallet för o rida lektion. Så ja, dessa dagar finns det int eså mycket tid över åt min stackars lilla blogg!

Dampisen vilade igår så vi tog en promenad i ridhuset i 35 minuter.
Idag fick han dock springa lite igen. Han var sjukt stark i början, men mot slutet så blev han riktigt fin faktiskt! Så roligt att det börjar gå att rida nu även dagen efter han har vilat! Han gjorde precis allt jag bad honom om, utan minsta protest!
Fina fina lilla pånnni <3

Därefter åkte jag hem, var hemma en kvart och åt och bytte om för att sedan åka upp till v-by stallet för att rida lektion på Silverhingsten. Man kan ju säga att den hästen kan när han vill. Idag ville han absolut inte... Nä han var helt hemsk, det gick inte att göra någonting. Antingen kunde han gå någorlunda lugnt i trav, men då hade jag 7000 kg i handen, elelr så kunde han vara lätt i handen, men då sprang han i 240 km/h istället.
Så nä, ingen bra lektion där inte!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0