2/1 2011

Började dagen med att åka upp till stallet i v-by för att titta lite när ponnytruppen tränade!
Sen åkte jag till Hogsta eftersom jag skulle träna Dandy för Emma 16.15. I vanlig ordning så var jag lite sen, men tack o lov var emma också det så jag red inte fören vid ca 16.30 :)

Skrittade fram och värmde upp och Dandy var riktigt pigg och glad! Gick fram väldigt bra för lätta skänklar. När han var uppvärmd så skulle jag rida igenom FEI inledande, bara för att testa lixom!
Dandy inledde med att göra en kalasfin travökning innan jag hade börjat programmet! Travdelen i programmet blev riktigt bra, det var bara i högerslutan som han tappade lite bjudning och 8-meters volterna var lite stora, men annars var han fin fin! I travökningarna fick vi något taktinslag också men det kommer ju starkare han blir!
Galoppdelen var inte jättebra eftersom jag inte hade tagit igenom honom ordentligt innan. Jag kunde inte hålla ihop honom i någon av förvända vilket gjorde att han bröt av och bytena var katastrof dåliga! Men vi gjorde om galopprogramemt efter och då vart han superfin! De enkla bytena och ökningarna blev riktigt bra, och sista halten blev en riktig höjdare!

Det känns verkligen så roligt att han är så fin nu! Han trivs väldigt bra på underlaget i Hogstas ridhus och efter klippningen har han blivit väldigt lätt för skänkeln!

Vet inte riktigt vad Dampet ska få göra imorgon. Vi ska åka med Fanelia till Ulltuna på morgonen, så det beror lite på när vi kommer hem. Hinner jag så rider jag, eftersom det är Lussan-träningar i ridhuset på tisdag :) Men ja, we will see :)

Här får ni två bilder från idag! Filmen kanske kommer när jag får kameran och datorn att sammarbeta! :)


Visst är han bra fin min lilla prins? <3


Kommentarer
Postat av: Jenny

Vad skoj att det går så bra för er! Han ser jättefin ut!

2011-01-02 @ 22:43:02
URL: http://lilatiger.blogg.se/
Postat av: Cappelli

Ser väldigt fin ut på bilderna :)

2011-01-02 @ 22:45:54
Postat av: Klara Hovstadius

SV: jajamensan :)

2011-01-02 @ 23:23:11
URL: http://klarahovstadius.blogg.se/
Postat av: Johanna

ser trevligt ut :)

2011-01-03 @ 11:45:55
Postat av: Hanna

Jätte snygg!



Kan inte vi få se lite nyinspelat på er? Gärna träning, utan musik. Är ju både lärorikt och KUL!

God fortsättning/ Hanna

2011-01-03 @ 22:47:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0