5/3 2011

Lektion idag då som sagt! Dampis var rätt fin när jag värmde upp, men sen n'r jag började rida så vart han ganska seg. Galoppen var urusel i början, nästan fyrtaktig! I traven segade han till som fan ett tag, så då fick jag bli lite arg på honom (det brukar dock inte hjälpa.. :P). Men han skötte sig helt okej efter det, dock fick jag inte riktigt det där suget som man vill ha, så då fick jag ett spö att rida med en liten stund, och då jävlar gick det fort vill jag lova! Haha racerponny nummer ett!! Så efter några varv släppte jag det och han sprang minsann på! Galoppen blev bra efter att jag ridit med spöt, red tre serpentinbågar med enkla byten, vilket gick kalasbra! Duktig liten ponny!

Nej men kan man bara få honom att gå som han gör när man ridit med ett spö så är det ju bra! Han är seg innan, blir lite spänd när man har spöt men blir bra efteråt! Skulle så gärna vilja ta med honom till v-by 20 mars och rida klubbtävlingen utom tävlan och rida med ett spö, men jag jobbar ju då så det blir lite svårt tyvärr :( 
Nu på kvällen har järng'nget varit här (Frida, Carro, Pellen oc Erica) och käkat middag! Väldigt trevligt må jag säga! Vi hittade en ny kompis till Frittan, eftersom hon inte har några vänner :D
Dock fick ju jag lite bråttom när jag skkulle åka från stallet, eftersom det inte gick några bussar vi den tiden. Så jag började gå mot stora vägen. Dock var det kolsvart ute och första sträckan är inte direkt så upplyst, så jag försökte lysa upp lite med mobilen. Då kör det förbi en bil och tjejen frågar om jag vill ha skjuts! Haha lite småt spännande må jag säga, har faktiskt aldrig liftat med vilt främmande människor förut! Och dom körde mig hel vägen till brommaplan, där jag mötte upp Ihrish för some serious matshopping!

Imorogn skulle jag egentligen ridit ut med Hanna, men hon bojkottade det :( Så då får jag rida ut själv på min GULDPONNY! (haha..haha..haha :D)
Sen får vi se om jag hinner åka upp till v-by stallet och rida MusseMus vid 5-tiden, beror ju lite på när jag kommer iväg till Dandy ;)


Har verkligen blivit värdelös på det där med nya bilder.. hehe :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0