Heldagsaktivitet

Började denna dagen med en tur ut till stallet vid halv 9 imorse. Dock missade jag bussen (som gick nästan 5 min för tidigt..), vilket gjorde att jag missade både tunnelbanan och bussen ut till stallet. Så jag fick gå från vägen och kom alltså nästan 40 minuter senare än planerat. Men det gjorde inget, hade god marginal när jag planerade min dag.

Jag red Royne på förmiddagen. Han känndes helt okej, fick inte riktigt loss honom till 100% i vänstergaloppen. Beror nog på att jag hade kandaret idag, och han brukar vara lite jobbig på kandaret när han har gått mycket och bra på träns. Han är ju ändå schysst och tuffar på snällt med kandaret, så jag föredrar att han är jobbig första dagen med kandaret men går bra på tränsbett än att det inte går att rida på träns!

Hann mocka och putsa innan ag var tvungen att åka till körskolan. Körde i två timmar och sen åkte jag tillbaka till stallet igen. Vid 17.30 kom Kicki (kiropraktorn) och skulle kolla Royne och några andra hästar. Vi hade ju, tillsammans med Silvana, kommit fram till att vi skulle ge honom lite lugnande eftersom han är så stirrig av sig ibland. Jag kan meddela att det jobbigaste under hela behandlingen var att få i honom det där lugnande..! Sen stog han snällt hela tiden. Kicki knäckte loss honom lite här och var och satte även några nålar i ryggen. Han tyckte det var jätteobehagligt när nålarna började "pirra" första gången, så då fick vi se några bocksprång i stallgången, men annars gick allt jättebra.
Imorgon ska han bara jogga väldigt lätt eller skrittas och sen får jag rida som vanligt igen på fredag. Tur att han inte skulle vila mer, eftersom vi ska kolla sadeln på fredag!

Övningskörde hem sen och landade inte hemma fren vid strax innan 20.. Då hade jag alltså varit hemifrån i nästan tolv timmar utan att varken ha varit i skolan eller jobbat! Heldagsaktivitet minst sagt.
Nu ska jag ladda upp för Greys Anatomy..
På återseende!

Roynis the nåldyna
<p>Gulle!</p>


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0