25-26/8 2012

Det där med tid som inte räcker till är nog mitt största I-landsproblem just nu! 
 
Igår var Frida med mig i stallet, och fick äran att rida lite på min fina Royal. Jag vrmde upp honom lite först, och även om han inte känndes så fantastisk som i fredags så var det ändå helt okej. Red på träns och graman och jobbade bara för att få honom loss.
efter en stund fick Frida hoppa upp och rida lite. Det såg väldigt bra ut och min pärla gjorde som vanligt allt han kunde för att göra piloten nöjd! Jag tror nog att Frida tyckte det var jobbigare än väntat hehe! Men han är verkligen stor att rida på, och framförallt väldigt lång och svår att sitta ner i traven på. 
Det är väldigt nyttigt att se någon annan rida ens häst, och framförallt att se någon som är på ungefär samma nivå rida ens häst! Både Emma och Nina kan ju få min häst att göra precis vad de vill, en det kan inte jag. Och att då få se Frida rida honom (som dessutom rider ganska likt mig då vi är skolade likadant i grunden av Annie) var jättenyttigt! 
Frida skrittade ut en sväng medan jag tog in Laban och började göra iordning honom.
 
Labis fick först skritta ut en sävng md Clara och Qui, och sen gick vi in i ridhuset för att trava några varv. Han känndes fräsch och var väldigt pigg och framåt! Tror att någon har saknat att få jobba lite efter två veckors vila! jag ställde ju inga krav på honom, mer än att han inte bara skulle springa ifrån mig ;)
 
Idag har alla hästar på jobbet haft vilodag, inklusive mina. Royne fick nöja sig med att bara gå i hage och Laban gick på långpromenad med Josephines föräldrar. Jag klarade mig undan regnet större delen av dagen, bortsett frå när Helge skulle gå på prommis.. När jag kommer till Ensta börjar regnet vräka ner.. Så vi tog en genväg genom skogen, vilket inte var det smartaste eftersom det var väldigt lerigt. Men vi kom tillbaka tillslut, om än lite väl blöta och leriga. 
 
För övrigt så är jag sjukt trött nu, så sängen kallar! Imorgon jobbar jag som vanligt och sen ska Labis få jogga en sväng i ridhuset och Royne ska förhoppingsvis gå lektion för Emma! Nu är det bara en vecka kvar till tävling..! 
 
Frida och Royal!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0