Yesterday

Var i stallet på förmiddagen och red min fina pärla! Han brukar gå som bäst dagen efter att han har gått dressyr i ridhuset på träns. I förrgår red jag ju ut, så jag visste att jag skulle ha lite att jobba med under gårdagens pass. Mycket riktigt, det började inte alls så bra. Han blev för kort i halsen och ville antingen inte ta något stöd alls i handen, eller bli för tung. Men efter lite jobb så blev han riktigt fin, travade superbra, gjorde fina skänlevikningar och bra byten i galoppen. Red väl en halvtimme ungefär, men för hans del är det bättre att gå korta och intensiva pass för att inte slita så mycket på benen. 
 
Jobbade sedan hela eftermiddagen och red lite lektion för Emma på Fiffi. Fiffi är väldigt annorlunda mot Royne, så det är lite klurigt men väldigt roligt och nyttigt! 
Träffade mina fina vänner på kvällen och idag tog jag en rejäl sovmorgon. Om en stund ska vi packa in oss i bilen och åka på roadtrip. Planen var först Karlstad, men vi ångrade oss och åker på hästtävling i Vallentuna istället hehe ;)
 
På återseende! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0