Hej på er!

Var ju som sagt i stallet imorse och longerade Roynis. Han var irktigt duktig och väldigt lydig, skönt med en sån häst! Är man stor och stark så måste man vara snäll :)
Vi promenerade även ute i mörkret, och även om det var lite svårt att veta vart man skulle sätta fötterna så kom vi tillbaka båda två oskadda.

Åkte ju vidare till v-by stallet sen och kollade på programträningen för Roggan. Hann se Hannah, Stella och Jennie innan jag höll på att frysa ihjäl. Men alla tre red bra och jag lyckades snappa åt mig ett par tips! Man lär sig faktiskt väldigt mycket bara av att lyssna på något sånt här!

Efter skolan åkte jag tillbaka till stallet och fixade allt stalljobb och avslutade med att promenera 30 minuter med R i ridhuset.
Nu på kvällen var jag och Frida ute på en powerwalk. Tycker det är ett alldeles perfekt sätt att träffas på och man hinner få väldigt mycket sagt på den stunden vi knatar! Vi träffas ju tyvärr inte lika mycket som förut nu när jag inte rider kvar på v-by, så varje måndag ska vi ses och ta en promenad ihop :) (förutom när regnet vräker ner, det gjorde vi en gång och det gör vi aldrig om..)

Imorgon blir det endast skritt för Royne. Ridhuset är ju fullproppat på tisdagar och jag orkar faktiskt inte gå upp kl 5, så då får det helt enkelt bli skritt.

image description
Fint med rosa reflextäcke.. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0