Så jävla kallt!

När pappa imorse berättade i telefon att det var -11 grader ute bestämde jag mig snabbt för att ligga kvar i sängen lite för länge.. Var upp vid 7.38, och vid 7.48 satt jag på bussen! Bra jobbat va?! Borstade tänderna och sminkade mig samtidigt.. allt går om man vill! ;)

Skoldagen var riktigt seg och jag höll på att frysa häcken av mig.
På väg från skola till stallet sprang jag in på bilskolan vid Brommaplan och bokade min första körlektion! Nu ska jag bannemig fixa det där jäkla körkortet. Tänk vilken frihet!

Roynisen fick gå ett lätt pass i ridhuset idag också. Han känndes inte riktigt så bra som han gjort i helgen. Vi ska försöka få en tid på Sharpman så snart som möjligt nu.Jag byter ju mellan de olika sadlarna för tillfället, och antingen är det bra eller så är det skitdåligt! Antingen så kommer han få både kotledsinflammation och ryggproblem, eller så klarar han sig från båda. Jag vet inte riktigt vad jag tror men jag kör på ;) Silvana kommer ju om två veckor och aa, vi får väl se helt enkelt. Ska prova en av Emmas sadlar också så får vi se.

Nu på kvällen har jag varit ute på en mysig promenad i kylan med Frida. Jag var på riktigt bra humör och babblade på som attan hela vägen! Haha tur att någon orkar stå ut med mig då! ;)

Imorgon väntar en skoldag 10-14.40.. Sen ska jag ut till stallet och rida på pärlan, dock hänger vi nog i ridhuset imorgon också eftersom det inte är någon Lussan-kurs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0