Veterinärbesök

Hej på er!
Har faktiskt hunnit med riktigt mycket de senaste dagarna! Har pluggat som en idiotas och kan snart allt om grundämnen och bilkörning både framlänges och baklänges. Min historialärare lättade lite på min pluggångest igår när han sa att vi var tvugna att skjuta upp nästa veckas historia prov! Har nog aldrig kännt mig så lättad.

Idag har Silvana varit på besök igen för att kolla hästarna. Trots att Roynis var öm i ryggen så var hon väldigt positiv. Nu gick det att identifiera vart problemet verkligen satt, tidigare har han varit öm i hela ryggen pga sadeln, men nu kunde man tydligt se vart han hade ont. Så han blev behandlad där och fick order om att träffa kiropraktorn om en vecka, och därefter behandlas med två veckors mellanrum 2-3 gånger.
Han markerade inte alls vid böjprovet iaf, vilket såklart känndes skönt. Första gången han checkades så reagerade han när hon vböjde men visade ingen hälta, och andra gången visade han ju hälta på bekbenen. Men idag markerade han inget alls.

Tyvärr så missar jag ju de närmsta tävlingarna, men det är viktigare att han bir helt fräsch. Silvana gav dessutom tummen upp åt min sadel, så det känns ju väldigt skönt inför återbesöket på Sharpman om två veckor.
Det känns ändå bra nu, och att jag missar helgens tävling gör inget alls eftersom jag ändå var så inställd på att han skulle behandlas. Dessutom har jag inte tränat på hela veckan. Så nu ska han gå utan sadel i tre dagar och sen får jag träna på som vanligt igen.
Imorgon väntar en heldags jobb för min del, och sen ska jag ägna resten av helgen åt att plugga och övningsköra!


Kommentarer
Postat av: Cappelli

Tråkigt att behöva behandla igen! Vart satt problemet i ryggen? Och vad hävdar hon att det beror på?



Synd att vi inte ses på tävlingen i morgon :(



/en av dina trogna läsare

2012-03-30 @ 07:27:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0