Domarsekreterare

Jag började denna dag ute i stallet hos min fina häst som fick gå ett lätt pass i solen. Han känndes lite trött, men jobbade ändå på ganska bra.
Vi skrittade ut en sväng efteråt, och när vi kom tillbaka och bara skulle gå ett varv runt hagarna så hittade vi en lös häst som hade rymt ur sin hage! Tack och lov så stod den bara snällt och betade utanför en annan hage.

När allt var klart i stallet så kom mamma och hämtade mig och skjutsade upp mig till v-by stallet där det var Stockholmsmästerskapen för lektionsponnyer i dressyr. Jag skulle nämligen vara domarsekreterare i mästerskapsklassen.
Jag skulle skriva för Lena Lilja, vilket faktiskt var riktigt roligt! Jag har aldrig skrivit förut (förutom på en tantdressyr för Jennie, då skrev och kontrollräknade jag samtidigt!), men det var väldigt nyttigt trots att det inte är samma nivå som jag har tävlat på. Lena var dessutom väldigt trevlig och förklarade varför hon satte vissa poäng osv.
Tjejerna som red var dessutom jätteduktiga! Vällingby och Överby var helt klart överlägsna! Inte för att vara partisk (självklart fanns det några andra som var duktiga), men även domarna konstaterade att det syntes vilka ryttare som kom från vilka ridskolor! Så det var ju väldigt roligt för Vällingby iaf!

Det var ju självklart också jätteroligt att träffa alla goa vällingbyare igen, även om det inte var så länge sen sist som det brukar vara!

Imorgon har jag faktiskt en stallfri dag! Josephine tar hand om lilla R så jag ska plugga hela eftermiddagen! Måste lämna in mitt projektarbete i veckan..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0