Noll motivation

Dagens började som en riktig kaosdag, eftersom Emma skulle åka med en häst till Danmark. Är ju egentligen inte så kaosigt? Men nu var det så att ALLA hästar hade gjort k a o s  i sina boxar i natt.. Kult. 
Det fölt iaf på sen, och vid 13 skulle jag och Elena skritta ut på Helge och Qui. Vi tyckte att vi var redo för det värsta rusket och kylan med halsdukar, dunjackor och termobyxor! Oj vad fel vi hade.. Vi hann skritta i säkert 10 minuter innan vi båda började klaga över hur helvetes kallt det var! Snålblåst och pissregn.
Två isbitar kom iaf tillbaka till stallet en timme senare. 
 
Red Labisen på eftermiddagen. Det gick inte alls nå bra. Inte på grund av honom, utan det var helt och hållet mitt fel. Jag har verkligen ingen motivation nu när det senaste veckan har gått så dåligt med båda hästarna. Men den lär ju komma tillbaka, motivationen alltså. Emma ska rida båda hästarna ganska mycket den här veckan. Eller ja, Laban ska hon rida onsdag och fredag och Royne ska ridas på onsdage eller torsdag. Ska försöka få henne att rida R en dag till, det behöver han! 
 
Bjuder på en fantastiskt snygg bild på snyggingen Elena i vinterklädsel! 
Spana in hennes fantastiska inåttåning.. !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0