Redo för tävling!

Hästarna ridna, Royboy duschad och utrustnigen putsad och packad! 
8.56 får ni hålla alla tummar ni har imorgon, för då ska morgontrötta Grape och ännu mer morontrötta Roynis göra entré på tävlingsbanan..
 
Började riddagen med att rida Laban. Jag hade lite pressat med tid på mig, vilket gjorde att det bara blev stressat och vi kom aldrig till något bra arbete. Jag fick inte fram honom ordentligt för skänkeln och han känndes bara allmänt seg i kroppen. Nej, nästa vecka ska han få gå minst en träning för Emma, det behöver vi både han och jag. 
 
Royne red jag samtidigt som Emma skrittade fram en häst, så att hon kunde hjälpa mig om det skulle behövas. I början var Roy lite tjorvig, men efter bara en liten stund så släppte det och han blev faktiskt ganska fin. Fick honom dock inte att släppa järngreppet han har i vänstertygeln helt, men det syns inte och jag kan göra alla rörelser ändå. Så jag valde att inte lägga någon större vikt vid det idag, utan istället spara på energin till imorgon. Jag behöver ju all energi jag kan få.. Eller ja, han behöver.. 
 
Roynis fick en dusch på nu kvällen och så fick han stå i solariet och torka! Nu ska jag putsa stövlarna och sen är det sovdags! Ska vara i stallet innan 5 imorgon bitti..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0