Ledig söndag

Idag har jag varit ledig. Jag har helt klart glömt vad man gör när man är ledig..! 
Vaknade redan vid halv 8 imorse, men för någon som vanligtvis går upp 5 så är det ju världens sovmorgon. 
Åkte bort till Stockholm ridsport vid 11 för att checka rean och leta ridbyxor. Kom dock hem med två par ridhandskar från Shockemöhle (ett par fodrade och ett par vanliga) för totalt 300 kr! Men några ridbyxor blev det inte, utan det fick vi rota efter på Hööks. Där var det för övrigt sjukt urplockat.. Av de fyra olika modeller ridbyxor som var aktuella för min del så fanns det endast TVÅ par i rätt storlek! Nu har ju jag förvisso standard-storleken, men av fyra olika modeller?! 
Jag hittade iaf mina favoriter i rätt size och kom hem mycket nöjd men 700 kr fattigare! Med tanke på hur länge mitt förra par höll så är det ett riktigt kap.
 
Åkte till stallet på eftermiddagen och möttes av en Roynis som kom galopperande mot mig i hagen när jag ropade på honom. Dock både på gott och ont - gulligt att han kommer men lite riskabelt att göra slidestop i lerpölarna vid grinden.. Rullat sig i de värsta lerpölarna hade han också gjort, så jag fick borsta ur dreadlocks ur manen!
Det var min lucky day idag och Chris befann sig på Hogsta. Jag bad honom göra en jättesnabb koll av Roynis och prata lite om hur vi skulle göra med honom. Han tyckte definitivt vi skulle åka in med honom, och förhoppningsvis kunde vi få en tid redan på fredag (fick först en tid nästa tisdag..). Tills dess är han ordinerad skritt och daglig hagvistelse.
 
Så mamma ryktade pärlan och gick på promenad med honom medan jag mockade åt båda hästarna. Laban hade gått på promenad på förmiddagen med Josephines föräldrar, så han fick gå i hagen på eftermiddagen och bli ordentligt ompysslad av mig medan mamma gick med Roy. 
 
Imorgon jobbar jag som vanligt igen. Royne ska skrittas och Laban ska joggas. På onsdag kommer även vår equiterapeut Helene och checkar båda pållarna! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0