Hoppning!

Har inte hänt sådär jättemycket sista dagarna, därav uppdateringen. 

Men idag har jag iaf ridit. Jag red theo i min vanliga grupp, och vi hade hoppning idag! Måste ju träna lite inför vm (vällingby mästerskapen) på nyårsafton.. Det var iaf sjukt kul, och den här gången kände jag mig lite mer barn i kläderna redan från början och vågade gasa på från start. Förra gången mesred jag hela hopplektionen, men idag var det full fart framåt. Snacka om att hästarna tycker det är roligt när de får hoppa med lite fart. Theo är ju en klippa - hoppar snällt i alla lägen! Sen har han väl ingen riktig känsla för det där med taxering, men man kan ju inte vara bra på allt ;) 
Vi är iaf sjukt peppade för vm! Jag, Carro, erkan och Pellen tävlar i lag och vår utklädnad är sjukt hemlig :D 

På kvällen red jag istället för mamma, den här gången på fröken Ladina. Hon har tagit det lugnt ett par dagar för jag har helt enkelt inte hunnit rida. 
I början var hon så spänd att hon inte visste vart hon skulle ta vägen. Slog med huvudet så fort jag rörde henne i munnen.. Men mot slutet så lugnade hon ner sig! Annars har det ju varit tvärt om - ju längre jag rider desto med hetsar hon upp sig. Men man måste hela tiden sätta henne i en uppgift som är lagom för henne. Det får varken bli för svårt eller för lätt. Hon måste behöva tänka, utan att hjärnan ska gå på högvarv. En svår balansgång. Jag tycker iaf väldigt mycket om henne, hon är så himla go! 

Imorgon ska jag till QD och jogga honom lite efter jobbet. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0