Och så var helgen över

Den här helgen gick lika fort som den kom. Igår var jag på hogsta på morgonen och skulle rida ut QD, men det var så sjukt hårt och halt så det gick inte utan vi fick nöja oss med att skritta. 
Åkte sen till ridskolan och red Ladina medan det var lunchuppehåll i lilla ridhuset. Tror inte hon har varit där innan, men hon var väldigt cool. Spände till lite efter att vi hade galopperat, så då la jag endast fokus på att hon skulle lugna ner sig och sen avslutade jag. 

Idag har jag jobbat istället för pellen, och då även haft hennes lektioner. Allt gick strålande, men man inser hur mycket lättare det är med "sina egna" barn, när man känner både barnen och föräldrarna, vet vad de kan och vad de har för förväntningar! Men det är ju också väldigt lärorikt att hoppa in såhär. 

Imorgon väntar en jobbdag som vanligt. Vi har det dock lite rörigt imorgon, eller rättare sagt lite mycket på samma gång. Men det ska nog gå bra :) 
I övrigt så är kommande vecka ganska "vanlig" - QD på tisdag och lektion på vby onsdag. Lördag blir en späckad dag då jag först måste till stan för att kirra lite grejer till julshowen, sen till hogsta och kika på deras KM (helt klart årets happening där, då alla går all in med utklädnad!). Därefter blir det 80-års kalajs för min mormors man, sen till ridskolan för att genrepa inför julshowen ( jag och erkan ska rida en liten kadrilj på våra svarta stjärnor, med mantlar och hela köret!) och avslutningsvis ska jag, erkan och pellen gå och se Håkan på hovet! Återstår att se om allt hinns med ;) 
På söndag är det bara julshowen som är planerat. Eller bara och bara, det tar ju sin lilla tid det med! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0