En arbetsdag senare

Så var det torsdag igen, dagarna verkligen springer förbi. 
Jag har jobbat hela dagen som vanligt, inga konstigheter. Ägnade eftermiddagen åt att ta hand om alla hästar som har fått mugg. Leran vi har i hagarna är inte ens kul, och vissa hästar  verkar ju få mugg av att titta på leran.. 

Hade lektion sen på eftermiddagen och barnen skötte sig bra. Travade över bommar och på slutet red alla själva i skritt och kunde både styra och stanna! 
Sprang direkt in till andra ridhuset efter lektionen för att hjälpa Hedda och sessan. Där fick träna lite programdelar ur lc:1 eftersom de ska tävla det på klubbtävlingen nästa helg. Både barnet och ponnyn skötte sig mycket bra! 

Direkt efter att Hedda ridit så drog jag på mig stövlar och hjälm och gjorde iordning nameless för att rida honom på lektionen. Han kändes lite trött idag redan från start, men jobbar ändå på så mycket han bara orkar. Dock hade vi väldiga problem med att fatta högergalopp.. Det gick bara inte! Tillslut fick vi till en fattning och då blev det massa beröm och bryta av till trav. Jag måste liksom hitta hur mycket jag måste rida på framåt / ta tillbaka innan fattningarna. Han orkar ju inte då mycket, men samtidigt kan han inte springa på i sina älgkliv. Det blir en ordentlig balansgång, men vad kan jag förvänta mig efter att ha suttit på hästen tre gånger? 
Jag är ändå ganska nöjd, han är himla trevlig. Med mycket mer styrka kommer han ju bli ännu bättre, men han har ett fantastiskt bra huvud. För att vara sex är dessutom. Totalt orädd och bryr sig inte så mycket om man gör fel som pilot. 

Imorgon väntar en ny arbetsdag och sen på kvällen ör det idolfredag hos erkan, med tacos och marrängswiss! Kan det bli bättre? 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0