Prinsessan

Red Elton ett lätt pass i ridhuset på dagen. Han har ju fått rejsa i skogen i två dagar, så han kändes ganska fin att rida idag. Försökte fortsätta jobba med det vi gjorde i måndags, alltså högerbogen, men dett svårt när han verkligen vill bita sig tag i vänster. Varje gång han biter sig tag där så är jag rädd att han ska dra upp såren han har haft på vänster sida i munnen. Han fick det av ett förlitet bett i somras, så jag är jj såklart nojig att det ska komma tillbaka. Red förresten på det nya apple mouth bettet idag, vilket Elton verkade gilla! 
Överlag ett ganska kort men intensivt och bra pass! 

Det bästa med ridskolan när det är lov är att det blir pannkakslunch på torsdagar! Det var jag och Frida som införde traditionen för några år sedan, och sen dess har den fått hänga kvar. Christoffer vann självklart pannkaksätartävlingen med sexton pannkakor, men lilla Sandra var god tvåa med sina femton pannkakor :p 

På kvällen red jag Missan på lektionen för Annie. Brukar ju alltid rida henne utan sporrar av någon anledning, och hon är ju inte alltid den mest alerta hästen men det går ju! Hade dock ett par på mig idag och skillnad blev det ju såklart. Men hon kändes ganska fin, framför allt i traven. I galoppen blev hon lite lång och stark stundtals, det i kombination med att hon är lite spänd blir inte jättebra. Men traven är jag som sagt ganska nöjd med, vilket känns bra eftersom jag brukade tycka den var svårast! 

Bra dag med andra ord. Nu ska jag bara vänta in kakan jag har bakat inför morgondagens fredagsfika innan jag går och lägger mig! 

Morgonträning vid halv sex imorse.. Kavajen ska ju passa nästa fredag.. :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0