Lektion för Nina

Igår var jag lite förvirrad efter lektionen, men idag är jag back in business och känner mig ganska säker på min sak igen! 
Ska göra mig kortfattad, eftersom klockan ringer 05.00 imorgon. 
Älskade Joppe fick springa lektion för Nina idag. Nina började med att berömma hans galopp, som ju faktiskt är bra! Vi kunde dock konstatera att han behöver lugna sprången lite, vilket jag också har kännt. Dock har problemet varit att han dels inte orkar hålla ihop hela sig då, men också att han visat lite humör när jag försöker ändra honom. Idag kunde vi ändå rida lugnare än vad vi kunnat på länge! 
Traven var också bra! Igår kunde jag ju ta tillbaka honom en del och rida lugnt, men utan så mycket bjudning. Idag hade jag dock nytta av gårdagens jobb och kunde ta tillbaka med bibehållen bjudning och bärighet! Nina konstaterade ju att han hade väldigt vinklade bakben som han satte långt inunder sig, vilket gör att vi måste kunna ta tillbaka dels för att han ska orka men också för att han ska vara avspänd. 
Han kändes verkligen bra idag! Hoppas kunna hålla i den här känslan till på lördag. Sen kan vi få hur mycket missar som helst, men jag hoppas kunna bibehålla en bra känsla! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0